Kala


Soittelin lähikirppikselle ja varasin pöydän. Saman tien kahdeksi viikoksi. Kauhealle tavarakaaokselle on nyt tehtävä jotain. Varastossa on paljon tekstiilejä ja astioita, jotka eivät ole enää mieleisiä. Nyt onkin jo katsottu auto täyteen tavaraa ja huomenna olisi tarkoitus viedä niistä niin paljon myyntiin, kuin järkevästi vain pöytään mahtuu.


Poikkesin sitten tälle kirppikselle vain katsomaan, että missä päin myyntipöytäni on. Virhe. Tietäähän sen aina, että ei sieltä tyhjin käsin kotiin pääse. Yhdessä pöydässä oli ihastuttava kalanmuotoinen talouslevy. Sen on suunnitellut Kaarina Aho Arabialle. Kerran aiemmin törmäsin jo samanlaiseen kalaan, mutta silloin hintaa oli reilu kymppi enemmän ja se meni oman kipurajan yli. Kala jäi sillä kertaa kirppikselle, mutta nyt en enää voinut vastustaa kiusausta. Täytyyhän rintamamiestalon keittiössä nyt ainakin yksi talouslevy olla! Näitä kaloja on valmistettu monilla eri värityksillä ja kuvioinneilla. Vihreän Talon Annikalla on jo aika kiva kokoelma (klik!). Enää täytyy vaan keksiä turvallinen paikka kalalle keittiön seinältä. Käyttöön tätä kaunokaista en raaski ottaa.

Tänään houkuttelin isännän shoppailuseuraksi Ikeaan lihapullien avulla. Jotain pientä sieltä tarttuikin mukaan, mutta siitä lisää myöhemmin. Nyt saunanlämmityspuuhiin! :)

6 kommenttia

 1. Tuo sopii hyvin rintamamiestalon keittiöön! Enkä varmaan raaskisi itsekään käyttää. Ehkä tuosta vois jotain kalaa joskus kenties tarjoilla, muttei ainakaan käsitellä :)
  Täällä tehtiin myös esikatselu kirpparille ja huomenna lähtee lasti. Myös Ikea mainittiin puheissa, muttei saanut suurempaa kannatusta. Itseä kiinnostaisi lähteä "käväsemään". Tasapainonhan on tavaramäärässä säilyttävä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, jonkinlaisena tarjoilualustana tää voisi olla kiva. Vihjaa sääkin lihapullista, niin ehkä mies lähtisi mukaan. Lupasin myös itse ajavani ja että voitais poiketa samalla reissulla vieressä olevaan Biltemaan, niin diili oli valmis. ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Edellisellä kerralla harmitti, kun jouduin nuukuuksissani jättämään kalan pöytään, mutta nyt tilanne oli korjattava. :)

   Poista
 3. Hieno!
  Minulla oli syksyllä kirppispöytä. Minun oli pakko mennä melkein silmät ummessa viemään tavaraa, ettei vain mitään tartu mukaan;) Siinä olisi mennyt idea kaappien tyhjentämisestä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota silmät ummessa-taktiikkaa täälläkin täytyis harrastaa. Yhtään ylimääräistä tavaraa en nyt nurkkiin kaipaa.

   Poista