Kissa ja kolibrit


Ensiksi iso kiitos runsaasta kommentoinnista edelliseen postaukseen. Oli ihana kuulla, että teistä monesta se oma koti on kaunein ja paras. Sisustusmakuja tässä maailmassa on varmasti yhtä monta kuin ihmisiä, hyvä niin. Oma makuni tuntuu vaihtelevan päivästä toiseen. Välillä ihastelen uusia, moderneja ja raikkaita koteja. Useimmiten kuitenkin vähän vanhemmat talot viehättävät, koska sellainen nyt sattuu olemaan tällä hetkellä oma koti. :)

Vietän tänään saikkupäivää kotona. On kuumetta ja kurkku kipeä. Joka paikkaa kolottaa, kun tuntee kuinka kuume nousee. Päässä ei oikein liiku mitään. Tässä tilassa keittön kissakalenteria voisi melkein luulla kuumemittariksi. Löysin sen eurolla pari viikkoa sitten kirppikseltä, enkä kissaihmisenä voinut sitä vastustaa. Naru siinä on sen verran löysä, että pallero ei pysy paikallaan osoittamassa oikeaa päivää. Se tarvii pientä fiksausta. Toisaalta tuskin muistan sitä aamuisin siirtää, joten kaunis se on noinkin koristeena. Kissan seurana ovat kolibrit. Löysin tämän kauniin keksipurkin Kontista. Olen sitä jo pitkään metsästänyt, mutta nyt se tuli loistavassa kunnossa ja kohtuuhintaan vastaan. Nyt on tämän talon peltipurkkikiintiö täynnä.


Taidan painua takaisin sohvalle, ottaa kupin kuumaa juotavaa ja särkylääkettä. Mukavaa viikkoa teille kaikille ja lämpimästi tervetuloa kaikki uudet lukijat! :) Pysykäähän terveinä ja muistakaa pukea riittävästi vaatetta päälle tuonne pakkaseen lähtiessänne. :)

16 kommenttia

 1. Oi, tuo sama rasia on minunkin listallani, eikä senkään jälkeen taida olla peltipurkkikiintiö täysi, vaikka määrän puolesta niitä on jo aivan riittävästi...
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät omasi pian. Tämä rasia on mielestäni ehkä kaikkein kaunein. Ja kiitos, yritän levätä kuumeen pois.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt aletaan olla jo voiton puolella tän sairastamisen kanssa. :)

   Poista
 3. Kolibri on kaunis ja ihana on tuo kalenterikin <3 Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Kolibri on kaunis ja ihana on tuo kalenterikin <3 Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 5. Ihana rasia, aivan upea. Kertoo keväästä :) Pikaista paranemista sinne, tylsää sairastaa kun keli on niin hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rasiassa on kyllä ihanat keväiset värit. On ollut tylsää sairastaa sisällä, kun ulkona on ollut niin upea auringonpaiste!

   Poista
 6. Kivoja löytöjä olet tehnyt. Kauniisti sopii muuten värit yhteen purkilla ja mariskoolilla. Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 7. Hei voi vitsi, tollanen kolibrirasia on (ainakin ollut) kotikotona maalla makasiinissa lojumassa. Miksi nää kaikki hienoudet jotenkin "tajuaa" vasta blogien kautta! :D Sen kunto saattaa kyllä olla hieman korrodoitunut, mut pitänee mennä kuitenkin tsekkaamaan ens kerralla siellä.

  Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei nyt meet heti pelastamaan sen korroosion kourista! :D

   Poista
 8. Hmh, sairastaminen on tylsää. :( paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on. Varsinkin kun ulkona olisi ollut ihana auringonpaiste, mutta kuumeisena tuonne pakkaseen ei voi lähteä.

   Poista