Laiskottelua

Täytyy sanoa, että joululoma on tehnyt hyvää. On tullut vain laiskoteltua. Akkujen lataus näkyy hyvin myös täällä blogin puolella, kun jaksaa taas rustata postauksia. Viime viikolla olin jo kaksi päivää töissä, mutta ne eivät onnistuneet vielä täysin katkaisemaan lomailufiilistä, kun nyt sai laiskotella vielä tämän pitkän viikonlopun. Hieman kyllä jännittää huominen aamuherätys ja se kuinka arki lähtee rullaamaan. Ehkä se taas tästä.

Nyt loman aikana on tullut luettua ahkerasti muiden blogeja ja sisustuslehtiä. On kerätty paljon inspiraatiota. Jotenkin taas olisi virtaa tehdä myös pieniä remppajuttuja. Vanha talo kun ei koskaan tule valmiiksi. Yläkerta on vielä pieniä viimeistely vaille, portaikkoon haluaisin paneelia, kellarin betonilattialle olisi kiva tehdä jotain ja keittiöön olen jo jonkin aikaa suunnitellut maalia lattiaan. Ehkä jotain kivaa tapettiakin voisi laittaa.

Postauksen kuviksi valikoitui nyt muutama räpsy yläkerrasta makuuhuoneen puolelta. Eipä siellä ole mitään uutta tapahtunut, mutta laiskottelun ohessa oli kiva käydä fiilistelemässä tapetteja ja haaveila siitä, kun ne ihan oikeat puutarhan ruusut näkee taas ikkunoista.

Tänään vielä nautitaan. Mukavaa ja sujuvaa arkea kaikille. :)

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. No niinpä. Toisaalta kiva, mutta toisaalta olisin viihtynyt vielä sohvan nurkassa.

   Poista
 2. Meillä on kaksi vuotta, asuttu se aika tässä, lattialaudat odottaneet maalausta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, katsotaan jääkö mullakin vaan suunnittelun asteelle. Suunnittelussa kun oon hyvä. ;)

   Poista
 3. Mullaki on pari päivää jyllänny päässä hirmusti suunnitelmia. Pitäis varmaan vaan nyt keskittyä kaikkeen keskeneräseen.. :D tsemppiä sulle alkavaan arkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teette pian kuistin valmiiksi, niin pääsen ihastelemaan. ;)

   Poista
 4. Ihana tunnelma! Niin nättiä. Ja vitsit miten hieno pitsipeitto. Mulla on äidin aloittama virkattu peitto kesken, enkä taida saada sitä itsekään koskaan valmiiksi, kun en osaa tehdä niin hienoa kuviota. :) Ja kiitti pehtooripannuvinkeistä! En pysty vastaamaan sun vastauksiin, joten kiittelen täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mä varmaan tukin sun kommenttiboksin niin, että ei kai ihmekään jos ei sinne pystynyt vastaan. ;)

   Poista