Paketeista


Palataan vielä parilla sanalla jouluun. Joulu sai meiltä lähteä jo uuden vuoden aattona, kun kuusi ja punaiset tekstiilit häipyi. Joululahjat on kuitenkin vielä esittelemettä ja ne oli sen verran mahtavia, että ajattelin kirjoittaa niistä vielä täällä. Bang & Olufsenin LP-soittimen (klik!) sain isännältä lahjaksi jo paria viikkoa ennen joulua, mutta muu perhe oli muistanut vielä muutamalla paketilla.Sain mm. lisäystä Savonia-ruokailuvälineisiin, pientä hemmottelua itselle, kengät ja suklaata. Pukki toi myös uuden hienon silitysraudan vanhan tilalle. En tiennytkään, että silittäminen voi olla näin helppoa ja hauskaa, kun rauta oikeasti saa rypyt oikeneen, eikä valuta ruostevettä. Keittiöön pukki toi ihanan kellon. Joku tonttu oli jättänyt puuvajaan ihanan Riihimäen purkin täynnä lempi suklaatani. Lapun mukaan se oli lumppu-ystävältä (kiitos Sanni!). :)


8 kommenttia

 1. Kyllä kannatti olla viimevuoden kiltti ...hienoja lahjoja!

  VastaaPoista
 2. Toi kello on makee. Aina vastaan tullessa sitä tulee kuolattua, mut ainakaan vielä sellanen ei oo löytäny tietänsä meille. Kiltti oot ollu lahjoista päätellen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tällaisesta kellosta oon haaveillut, mutta en ole löytänyt. Sisko sen oli sitten bongannut jostain. :)

   Poista
 3. Hienoja lahjoja sait, ja kello on kyllä tosi hieno! Olen joskus suunnitellut hankkivani samanlaisen punaisena. Kiva, jos tykkäsit purkista! Eikös sulla ole samanmallisia pieniä maustepurkkeja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Kantteja löytyy maustepurkkina. Sopii hyvin niiden pariksi tuohon keittiönpöydälle. :)

   Poista