Peltipurkkikiintiöstä


Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan. Hetki sitten menin vannomaan, että tämän talouden peltipurkkikiintiö on täynnä ja yhtään lisää ei ole tulossa, kun löysin viimein Hangon Keksin kolibripurkin (klik!). Tästä meni varmaan pari päivää, kun vierailimme anoppilassa. Anoppi kysyi, haluaisinko kenties tämän kauniin tulppaanikuvioisen peltirasian. Tottahan toki se kelpasi, eihän nyt tuollaisesta voinut kieltäytyä! Kotona tutkailin sitä vähän lähemmin ja totesin sen olevan tanskalaisen Iran purkki. Joidenkin lähteiden mukaan kenties 60-luvulta.


Jatkossa en aio tehdä tällaisten asioiden suhteen mitään lupauksia. Niin sitä aikanaan nähtiin, mitä sille kirppislakollekin (klik!) kävi ja nyt tälle peltipurkkikiintiölle. Ei voi mitään, tykkään vaan ihan liikaa vanhoista kauniista esineistä.


Tämä rouva laittoi äsken saunan pesään tulen ja aikoo mennä nautiskelemaan lämmöstä yksin, kun isäntä on työporukan kanssa jääkiekkopelissä. Mukavaa viikon jatkoa! :)

8 kommenttia

 1. Ompas kyllä tosi kaunis purkki, tämäkin. Tykkäsin tosi paljon siitä kolibripurkistakin. Tulppaanikimppu on nyt tosi ajankohtainenkin kun itse ainakin kannan kotiin joka viikko tuoreen kimpun tulppaaneja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin tänään ensimmäistä kertaa tänä vuonna tulppaaneja. Purkki sopii siis hyvin ajankohtaan. :)

   Poista
 2. Tosi kaunis purkki, en ole tuollaista nähnytkään! Ja kivaa, että viimein löysit myös ihanan kolibrin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin näin tämän vasta ensimmäistä kertaa. Ei ole aiemmin tullut vastaan.

   Poista
 3. Juuri näin, tulee sanottua, ettei hetkeen kirppisostoksia, vanhoja huonekaluja tai peltipurkkeja, niin johan niitä eteen sattuukin... Kaunis purkki, eihän tuota voinut jättää ottamatta mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Onneksi tämä ei ollut ostos, vaan sain lahjaksi, niin tätä ei kai lasketa. ;)

   Poista
 4. Mitäs sitä turhia lupailemaan...:D Kaunis purkki!

  VastaaPoista