Sohvalta


Voiton puolella ollaan. Kuume ja kurkkukipu on helpottanut. Huomenna ajattelin palata takaisin töihin. On ollut kyllä kieltämättä aika tylsää maata sisällä, kun aurinko on pitkästä aikaa näyttäytynyt! Uusia sisustusjuttujakaan ei kuumeen takia oikein jaksanut, vaikka upeassa valossa olisi saanut parempia kuvia.


Jossain vaiheessa kuitenkin, kun olin selannut Instagramia läpi (esim. hashtageilla vintagedeco ja midcentury) yhä uudestaan ja uudestaan, niin päätin hakea sohvalle kaverikseni kameran. Sieltä sohvalta käsin räpsin sitten muutaman kuvatuksen. Tapiovaaran olalla roikkuu iloisesti viikonlopun Helsingin reissulta ostamani Marimekon Pisaroi-kassi. Ihana, vai mitä? :)


Jos Instagram ei ole vielä tuttu, niin käykää ihmeessä tutustumassa siihen. Sieltä tämän blogin löytää tutulla nimellä pilviraitti (klik!). Instagram-sovelluksen voit ladata puhelimeesi ja sitten vaan tykkäillä kaikista ja kaikesta. ;)


Mukavaa pakkasviikon jatkoa! :)

8 kommenttia

 1. Kipeänä ei ole kiva olla....onneksi voit jo paremmin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan, kun vieläpä ulkona niin kaunista.

   Poista
 2. Onneksi helpottaa jo, taisi olla sitkeä tauti. Tää päivisin vallitseva valo on kyllä jotain niin ihanaa.

  VastaaPoista
 3. Kassi on ihana, samanlainen päätyi tänään minunkin matkaani, kun ruokatunnilla muka vain piipahdin Marimekon myymälässä... :)

  VastaaPoista
 4. Heippa! Selailin kiinnostavaa blogiasi ja silmäni nauliintuivat olohuoneen ihanaan lattiaan. Aivan huikeaa, mitä se oikein on?

  Salla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on laminaattia, joka on ostettu kolmisen vuotta sitten Bauhausista. Pinnassa on vähän tekstuuria ja reunoilla urat, joten se muistuttaa oikeaa puulattiaa.

   Poista