TauluhyllytEilen kerroin, että sain suostuteltua isännän lihapullien ja Bilteman reissun avulla Ikeaan shoppailuseuraksi. Lihapullat eivät kyllä tällä kertaa maistuneet oikein kummallekaan. Johtuikohan siitä, että niissä ei ole enää hevosenlihaa, ehheh. Mitään isoa ei ollut tarkoitus lähteä hakemaan, vaan kiikarissa oli lähinnä tauluhyllyt. Kun sain LP-soittimen joululahjaksi, mieleen tuli heti, että levyt olisi kiva saada esille jollain hauskalla tavalla. Niissä kun usein on aika näyttäviä kansia. Ajattelin, että tauluhyllyt olisi siihen passelit. Ehkä tuosta asetelmasta tuli nyt hieman tumma ja hurja, mutta täytyy sitä parannella vielä. Jos levyt alkaa kyllästyttään, niin ainahan hyllyille saa sitten jotain muuta. Ja toisaalta, onhan se ihan kiva että sisustuksessa on jotain miehekkäitäkin elementtejä, että mies ei tunne oloansa täysin orvoksi kukkatapettien ja -taulujen keskellä. ;)


Samalla kun kuvasin hyllyjä, niin ajattelin hyödyntää sen pienen valoisan hetken. Viime illan ja yön aikana saimme kevyen lumipeitteen ja valo tuntuu lisääntyneen. Olohuoneeseen on taas palannut tutut tekstiilit ja joulusta muistuttaa enää katkaistu amaryllis Riihimäen lasipurkissa. Hups, sohvapöydän lehtihylly jäi siivoamatta, mutta olkoon se osoitus siitä, että ei täälläkään aina kaikki ole niin tiptop.


Ihanaa, kun huomisen voi laiskotella vielä kotona! :)

11 kommenttia

 1. Jos jotain Ikeasta saa sellaista, jota muualta ei tahdo löytää, on justiinkin nuo tauluhyllyt. Ovat kyllä kätevät. Ja miten helppo tapa muuttaa sisustusta vaihtamalla näyttely. Epäsiisti pöydänalus pisti pahasti silmiin *skrollaa ylös ja etsii, muttei löydä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh. ;) Ikean jutuista en enää niin kamalasti välitä, mutta juuri tällaisia pikkujuttuja sieltä tulee silloin tällöin haettua.

   Poista
 2. Kauniit ovat...juuri tuollaisina vähän tummina...:)
  Olemme kerran syöneet Ikean lihapullia ja toiste ei syödä...kylmiä ja mauttomia meidän makuun..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni lihapullat oli ennen parempia, mutta nyt tosiaan kylmiä ja mauttomia.

   Poista
 3. Kieltämättä ihan hyvä idea huomioida joskus miestäkin sisustamisessa. ;) LP-levyjen käyttö sisustuksessa on kyllä näppärää, niitä on helppo vaihdella ja saada uutta ilmettä sisustukseen. Vaikka en enää levyjä keräile, kuten nuorempana, niin aina silloin tällöin tulee vastaan levyjä, jotka tekisi mieli ostaa ihan vaan kannen vuoksi ja laittaa seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Meidän LP-kokoelma on vielä aika pieni, mutta kai se vähitellen siitä karttuu. Useimmin soitossa olevat voi sitten laittaa hyllylle, niin ovat näppärästi otettavissa käyttöön.

   Poista
 4. Tosi kivat hyllyt ja levynkannet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tästä postauksesta varmaan paljastui meidän musiikkimaku.

   Poista
 5. Hei, googlettelin estelle-sohvaa ja löysin tänne blogiisi. Oletko ollut tyytyväinen sohvaan? Minulla olisi harkinnassa sama malli, se on todella kaunis mutta miehen mielestä ei riittävän hyvä löhöilyyn. Selkätyynyt on melko matalat....Mutta oletteko te tykänneet? Vaikka aika uusihan tuo teilläkin on....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut todella tyytyväinen. Sohva vaikuttaa laadukkaalta ja aikaa kestävältä. Sohva on aika jämäkkä, joten ei ole kaikista pehmein löhösohva. Hyvin tässä on kuitenkin päiväunet maittanut. :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista