VessassaAjattelin aloittaa tämän uuden blogivuoden postauksella erikoisesta paikasta, nimittäin meidän vessasta! Taisin lupailla postausta sieltä jo viime vuonna, mutta se jäi valitettavasti toteuttamatta. Tila on pieni ja haastellinen kuvattava, mutta yritin saada nyt jonkinlaiset kuvat aikaiseksi.


Meidän vessa on alkuperäisellä paikallaan (pohjapiirrustus täällä klik!). Remontin myötä se kasvoi noin kaksinkertaiseksi kooltaan, kun otimme lisää leveyttä siihen kuistilta keittiöön kulkevalta käytävältä ja laitoimme suihkukaapin keittiön ja vessan välissä olleen komeron tilalle. Suihkukaappi olikin aika ehdoton varustus, kun teimme remontin alakerran saunatiloihin vasta taloon muutettuamme.


Koska vessa on aika kompakti, niin halusin sinne selkeän sisustuksen. Seinät ovat isoa valkoista laattaa ja lattiassa on musta laatta. Kalusteet ovat pieniä ja yksinkertaisia. Halutessaan tilaan saa sitten väriä vaihtamalla tekstiilejä. Nyt naulakossa roikkuu Marimekon Kaivo-pyyhkeet ja pyyhepatterilla kuivaa Ellokselta ostetut kylpypyyhkeet. Vanulaput ovat vanhassa Riihimäen lasin purnukassa ja käsisaippuapullosta olen repinyt etiketit pois.

Loppuun vielä se ennen-kuva. Ah! :D


Mitä mieltä, tuliko remppa tarpeeseen? ;)

8 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Ei ehkä tyylikkäin vuoden aloitus, mutta ihan tyylikäs koppi tuo meidän vessa on. :)

   Poista
 2. Olipas kiva kurkata vähän erikoisempaan paikkaan. Kivan näköistä.

  VastaaPoista
 3. Tarpeeseen tuli ;) Ja lopputulos on onnistunut. Lähtötilanne muistuttaa kaukaisesti meidän vessaan 10 vuotta sitten. Seinissä oli vaaleanpunainen muovimatto, lattiassa vaaleansininen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ihanaisella vaaleanpunaisella muovimatolla tämä meidän vessa oli vuorattu. Myös peilikaappi oli vaaleanpunainen. Se ei valitettavasti oo mun lempiväri. :D

   Poista
 4. Joo, ehkä on tullu :D Mie niin ootan, että päästään joskus remppaamaan meidän eteistä ja vessaa. Onhan se rempattu joskus 90-luvulla, mutta kääk millä tavalla. En lähtis edes arvuuttelemaan kuinka paljon rakennusvirheitä siinä on tehty :( No, nyt vaan on saatava pihasauna valmiiksi niin on joku paikka missä sitten peseytyä :) Hyvin rempattu teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Inhottavaa, jos joku on tehnyt typeriä rempparatkaisuja. Niitä meilläkin oli jokunen (kaikki nyt purettu), kun talossa meitä ennen ehti asua reilun vuoden pariskunta, joka oli hyvin ehtiväinen tekemään, mutta järkeä ei hommissa ollut mukana.

   Poista