Matikkaa


Huh, onpa ollut kiireinen pariviikkoinen! Melkein joka päivälle on ollut jotain menoa, että en ole ehtinyt tänne kirjoitella. Sen lisäksi työhuone on ollut muutoksen kourissa, joten en ole päässyt oikein koneellekaan, kun tietokone, näyttö ja sun muut on ollut ympäri huonetta olematta yhteyksissä toisiinsa. Tänään asia alkoi onneksi korjaantua.

Kävin vajaa kaksi viikkoa sitten Sisustus ID:ssä (klik!) Aleksis Kiven kadulla Tampereen keskustassa. Kuinka ollakkaan siellä sattui olemaan String System -15 % alessa! Koska Stringin työpöytäkokonaisuus on ollut haaveissa, niin yön yli nukuttuani laitoin Suville postia ja pyysin laittamaan sen tilaukseen. Koska sain parin viikon kirppismyynnillä ja vanhasta työpöydästä kivan summan, niin laskin että omasta pussista täytyy laittaa enää hieman reilu satanen, joten sittenhän tämä designklassikko oli lähes ilmainen. Sellaista matikkaa. ;) Tarjous on voimassa 1.3. asti, joten vielä ehtii kaupoille. :)


Tänään sitten ähellettiin String isännän kanssa paikalleen. Hyllyt kaipaavat vielä pieniä säilyttimiä ja muuta kivaa, mutta kone on nyt sentään taas paikallaan. Toiveissa olisi myös päivittää vanha viimeisiä vetelevä kaappikone sisustukseen paremmin sopivaksi, mutta se jää toiseen konkurssiin. Täytyypä ottaa viikonloppuna vielä lisää kuvia, mutta en malttanut olla vilauttamatta ostostani jo tänään.

Mukavaa loppuviikkoa!

12 kommenttia

 1. Ihana hylly ja sievä kun mikä vihreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Tykkään kanssa seinän sävystä kauheasti. Sävy on Tikkurilan värikartasta ja jos en ihan väärin muista, niin sen nimi on Maja.

   Poista
 2. Mahtava String ja vitsit toi seinän vihree sävy on ihana. Mun mielestä toi on ihan just oikeeta matikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. String-hyllyt on kyllä mun suosikkeja. Niiden lisäksi kyllä monet muutkin 50-luvun klassikot kolahtaa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Vielä pieniä viimeistelyjä ja siivousta, niin ehkä sitten vähitellen alan itsekin olla tyytyväinen lopputulokseen. Työhuoneen sisustus on jäänyt vähän keskeneräiseksi, mutta nyt se olisi kiva tehdä loppuun.

   Poista
 4. Oi, hieno kokonaisuus! Mun pitää huomenna käydä tyhjäämässä kirppispaikka, joten taidan myyntituloihin soveltaa samanlaista matikkaa! String-hyllyt on olleet haaveissa, tai ainakin yksi tässä vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistava idea! :) Nuo valkoiset osat ovat tosiaan -15%, joten nyt kannattaa mennä kaupoille. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitti! Aikanaan isäntä sai päättää seinän värin ja halusi siitä vihreän. Itse päätin sitten sävyn ja jos oikein muistan, niin kyseessä on tikkurilan Maja.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitti! Mielestäni hyllykkö näyttää tosi kivalta vihreää seinää vasten.

   Poista