Vielä työhuoneestaKirppiksellä vastaan tuli upea Livalin seinävalaisin. Pyörittelin sitä pitkään kädessä ja mietin viitsinkö maksaa siitä kahdeksaa euroa, kun lasisesta varjostimesta puuttui pieni pala, eikä ollut varmuutta toimiiko valaisin. Totesin, että varjostimen saa laitettua siten, että pieni virhe ei näy sen seinällä ollessa. Otin sitten lopulta valaisimen, koska luulen että muuten asia olisi jäänyt harmittamaan. Tällaiseen kun en ennen ole kirppiksillä törmännyt, eikä toista samanlaista tule välttämättä koskaan vastaan.Kotona valaisin todettiin toimivaksi ja se sai paikan String-työpöytäkokonaisuuden vierestä. Nyt se tuo lisää kivaa 50-luvun fiilistä huoneeseen. Vaihdoin vielä työtuoliksi yläkerrassa ompelutuolina olleen tuolin. Se sopii putkijalkoineen mielestäni hauskasti Stringin pariksi.


Pahoittelut kuvatulvasta. En malttanut lopettaa ajoissa. :) String-työpöytä tuntuu päivä päivältä vaan paremmalta ostokselta. Ihailin sitä pitkään eilen illalla olohuoneen sohvalta käsin. :)


Leppoisaa sunnuntain jatkoa! :)

10 kommenttia

 1. Hieno kokonaisuus, lamput ja erityisesti tuo tuoli ovat ihanat. Ja Aarikan purkit ovat piste iin päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista! :) Nuo Aarikan purkit on ollut pitkään keittiön kaappien päälle, mutta nyt muistin taas niiden olemassaolon ja toin ne vähän näkyvämmälle paikalle. Niihin saa myös kivasti piilotettua kaiken pikkusälän.

   Poista
 2. Tosi kaunis kokonaisuus! Ihana työpiste :) Tuo uusi lamppu sopii kyllä tosi hyvin just tuohon! Ehtisipä itsekin joskus kirpulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onneksi otin lampun mukaan pitkän harkinnan jälkeen. Se, tuoli ja String on mielestäni kiva kolmikko. :)

   Poista
 3. Kyllä kannatti napata mukaan. Sehän on ihan huippu ja kuin suunniteltu tuohon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin varmasti jäänyt harmittelemaan asiaa pitkäksi aikaa, jos en olisi napannut lamppua matkaan. Sen kun olen jo oppinut, että toista vastaavaa tilaisuutta ei välttämättä tule enää kirpuilla vastaan, jos sen kerran jättää käyttämättä.

   Poista
 4. Nätti valaisin ja sopii paikalleen. Ja miten nätti sävy tuossa vihreässä seinässä: tykkään!!!

  VastaaPoista
 5. Teillä on hyvin persoonallinen koti & sisustus ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. En itse tykkää mennä trendien mukaan, vaan tehdä kodista omannäköisen. :)

   Poista