Vuokot ikkunaan


Taas juttua verhoista. ;) Olette varmaan huomanneet, että verhot vaihtuu meillä välillä aika tiuhaan. Tällä kertaa muutoksen kohteeksi pääsi keittiö. Ajattelin ensin näitä Vuokko Eskolin-Nurmesniemen Iso kisko (1976) verhoja työhuoneeseen, mutta silityslaudalla niitä tarkemmin ihmetellessä päätinkin laittaa ne keittiöön. 


Nyt keittiössä on yhä toisessa ikkunassa Vallilan Hymykuoppa-kappa, mutta haitanneeko tuo. Vanhoja verhoja on välillä hyvin hankalaa löytää kahta samanlaista, neljästä puhumattakaan. Kun meidän keittiössä on kaksi ikkunaa, niin sinne tarvisi aina sen neljä sivuverhoa, joka on jokseenkin mahdoton tehtävä. Mennään siis näillä. Ainakin siihen asti kun teen taas verholöytöjä. :)


Kivaa viikonlopun jatkoa!

16 kommenttia

 1. Tosi kaunista kangasta!
  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Onpas kivat verhot, miekin haluan! Meillä on vähän samaa ongelmaa verhojen kanssa. Tuvan (eli keittiö+väliaikainen olohuone) puolella on samassa tilassa kolme ikkunaa. Makuuhuoneessa on kaksi, ja baarin puolella (kun se joskus valmistuu) on viisi ikkunaa. Tälläkin hetkellä kaikissa on erilaiset verhot, sillä samanlaisia ei ole. En myöskään malttaisi ostaa verhoja useampaa kappaletta että saisi samanlaiset kaikkiin... Nyyh. Mut asiasta kukkaruukkuun, teil on ihanan näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Useamman samanlaisen vanhan verhon kerääminen kestäisi tosiaan varmasti niin kauan, että en itsekään malttaisi odottaa ja mieli ehtisi siinä ajassa muuttua moneen kertaan.

   Poista
 3. Sama ongelma meilläkin, eli kun keittiössä on kaksi isoa ikkunaa, on vaikea löytää kirppiksiltä tms. neljää samanlaista verhoa. Tähän kotiin muutettuamme hankimme keittiöön Vallilan tummansiniset Jaffa-verhot, ja niillä mennään edelleen. Kesäksi olen kyllä miettinyt hankkivani pelkät kappaverhot keittiöön. Vielä tosin ei ole mitään tarpeeksi kivaa tullut vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiö on meilläkin ollut se ongelmallisin ja sinne on ollut vaikeinta löytää mieleisiä verhoja. Onneksi näissä ja Vallilan kapassa on sama värimaailma, niin se sopii toistensa kanssa.

   Poista
 4. Sama neljän verhon ongelma meilläkin.. Mutta sulassa sovussa noi eriparit tossa menee ja toisaalta se on ihan kivan näköstä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mielestäni nämä sopii Hymykuoppa-kapan pariksi, kun niissä on sentään sama värimaailma. Eikai muutenkaan näin vanhassa talossa kaikki täydy olla niin justiinsa.

   Poista
 5. Kiva kangas ja näyttää hyvältä ikkunassa. Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 6. Entä jos kääntäisitkin kahdeksi kapaksi nämä kaksi sivuverhoa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin voisi olla yksi hyvä vaihtoehto. Täytyypä pohtia asiaa.

   Poista
 7. Olet sisustanut suloisen kodin, jonka muotoutumista on iso ilo seurata. Ihanaa, kun olet päätynyt muuhun
  kuin ikealaiseen tyyliin. Ja Elsa-kissa on hurmaavaa :) Mukavaa kevättä ja sisustuksen iloa, t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäät. :) Ikeaa tuli edellisestä modernimmasta kodistamme jonkin verran mukana ja tuskin siitä koskaan täysin eroon pääsen tai edes välttämättä haluan, mutta kovasti yritän löytää persoonallisempia ja vanhoja huonekaluja ja sisustusjuttuja. Mielestäni olen itsekin löytänyt vähitellen sen oman tyylin ja punaisen langan sisustamiseen. Mukavaa viikkoa! :)

   Poista
 8. Tosi hienot verhot! Noin ovat tasapainoiset, mutta voihan sitä verhoillakin leikitellä, eli surutta yhdistää toisiin verhoihin. Useinhan kapeita paneeliverhoja näkee käytettävän just niin, että saattaa olla yhdet yksiväriset ja niiden parina jotkut kuviolliset tai kahdet eri väriset rinnakkain. Joten samaa mallia voi varmaan soveltaa näihin kirppislöytöihinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä sisustaminen ei ole niin vakavaa puuhaa, joten tykkään yhdistellä kaikkea aika ennakkoluulottomasti. Joten eiköhän nämä verhotkin sitten keittiöön käy. :)

   Poista