Neulottu tyyny


Aamuaurinko tunkeutui jo kahdeksalta makuuhuoneeseen, niin en malttanut nukkua pidempään, vaikka olisi ehkä väsyttänytkin. Päätin hyödyntää tuon ihanan kaivatun valoilmiön kuvaamiseen, mutta samassa se katosi taas jonnekin pilven taakse. Sain nimittäin eilen illalla valmiiksi Novitan kevätnumeron ohjeella tehdyn koristetyynyn, jonka kuosin on suunnitellut Saana ja Olli. Viimeiset parikymmentä riviä oli pakko neuloa loppuun, kun aloitettu työ oli huomattu Novitalla asti (klik!). :)


Täytyy sanoa, että mielestäni oli ihan mahtava veto Novitalta lähteä tekemään yhteistyötä Saanan ja Ollin kanssa. Juuri tällaisia ajankohtaisia sisustusjuttuja olen lehteen kaivannutkin ja toivottavasti niitä on tulossa jatkossakin.


Jos lehti ei satu olemaan lähettyvillä, mutta sormet syyhyää neulomaan, niin ohje löytyy nyt myös Novitan nettisivuilta (klik!).


Vauhdilla tuloaan tekevä kevät houkuttelee nyt pihalle. Eilen huomasin, että narsissit nousee jo ja pionit ovat aloittaneet kasvun. Ei uskoisi, että vasta maaliskuun ekaa mennään!

Toivottavasti aurinko näyttäytyisi tänään uudestaan. Joten aurinkoista päivänjatkoa kaikille! :)

8 kommenttia

 1. Kaunis tyyny .Aurinko paistaa ihanasti <3 Lokitkin jo tulleet tänne rannikolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kuulin myös että kiurut olisivat löytäneet Suomeen. Kuu kiurusta, vai miten se meni. :)

   Poista
 2. Tuo jalkavalaisin on aivan huippu!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Se oli kyllä mahtava bongaus mun äidiltä pihakirppikseltä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Käytin muistaakseni puuvillaista Novitan Hankoa. Olen myös neulonut toisen vastaavan tyynyn. Siinä lankana oli Novitan Isoveli.

   Poista