Kuparia


Kuparinen vaasi, sokerikko ja kermakko löytyivät eilen kirppikseltä. Niiden kahvat ovat teakia. En ole täysin varma, onko kolmikko samaa sarjaa, koska vaasin kahva ja sen kiinnitys on hieman erilainen kuin kahdessa muussa. En todellakaan olisi tarvinnut näitä, mutta kolmikko oli liian kaunis jätettäväksi sinne.

Mukavaa alkanutta viikkoa! :)

P.S. Muistakaa arvonta! :)

16 kommenttia

 1. Höhö, kattelin noita jokunen viikko sitten kirpparilla ja sanoin kaverillekin että noi niin kuuluis jonkun bloggaajan kotiin! Ja viime perjantaina harmittelin että siellä ne edelleen kökötti, mutta eipä kökötä näköjään enää. Kiitos, nyt sain mielenrauhan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hyvä juttu! :) Me taidetaan sitten kierrellä samojen kulmien kirppiksiä. Onko sulla antaa hyviä vinkkejä missä kannattaa käydä, mikä on sun suosikki? :)

   Poista
  2. Niin taidetaan. :) Ei mulla täällä oikein oo suosikkia... Täällä on kamalan kallista verrattuna vaikka Turkuun tai Hämeenlinnaan, ja hirveän harvoin tekee kunnon löytöjä. Mutta löysin juuri Lielahdesta kaksi uutta kirpparia joista en tiennyt mitään, Wanha Putiikki ja Kirppis 27 (tai joku semmonen). Ootko sä käynyt niissä? Vaikuttivat molemmat ihan kivoilta paikoilta.

   Poista
  3. Tuon Wanhan Putiikin löysin ennen joulua. Ihan kiva ja siisti kirppis. Harmi vaan, kun siellä tuntuu vieläkin olevan kovin paljon tyhjiä pöytiä. Jotain pientä olen kuitenkin sieltä löytänyt. Tuosta toisesta Lielahden kirppiksestä olen kyllä kuullut, mutta en ole ottanut vielä selvää missä se on. Osaatko sanoa sen osoitetta tai suurin piirtein sijaintia?

   Poista
  4. Se on siellä vähän syrjemmässä mutta ihan lähellä kuitenkin. Prisman jälkeen vasemmalle ja sit oikeaan. Possilankatu taisi olla osote, veikkaisin numeroksi 27.

   Poista
  5. Kiitos. Löydettiin hyvin siskon kanssa ohjeittesi avulla kirppikselle. :)

   Poista
 2. Onpas kivan näköinen kombo! Valo heijastuu pinnoista kauniisti :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi noi on makeet. Ne taitaa olla kyllä ihan ehtaa "tisainia". Olisikin kiva tietää, että kenenköhän suunnittelemat ne voisi olla? Voisiko olla 60-luvulta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän yritin selvitää asiaa Googlen avulla. Saattavat olla tanskalaiset ja juurikin 60-lukua. Suunnittelija tai merkki olisi kiva tietää.

   Poista
 4. Ovatpa nätit! Minullekin kävi eilen noin, taas tuli hankittua kirppikseltä jotain, jota en olisi ehkä tarvinnut, mutta jota ei raaskinut kirppiksellekään jättää... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyisi pysyä vaan kaukana kirppiksistä. Aina sieltä tarttuu ainakin jotain mukaan. :)

   Poista