StyleroomRuotsissa hurjan suosion saanut Styleroom on nyt virallisesti täälläkin. Joko olet tutustunut? Itse lisäsin sinne kotikuviamme jo helmikuun alussa. Ensiksi ajattelin, että kyllä Blogger, Instragram ja Facebook riittää, koska nämä kaappaavat jo niin ison osan ajasta. Ihastuin kuitenkin Styleroomiin sen verran paljon, että oli pakko liittyä. 


Blogin löytää sieltä tutulla nimellä Pilviraitti (klik!). Käykääpä tutustumassa ja tykkäämässä. Jos joku teistä lukijoistani on jo sinne omia kuviaan lisännyt tai aikoo lisätä, niin tulkaa vinkkaamaan tänne. :)

10 kommenttia

 1. Tuttuja kuvia! Meillä myös rintsikan remontointi juuri alkanut, ja pidän remonttipäiväkirjaa styleroomissa. Kuvat siis aivan muuta kuin muiden siloitellut kuvat valmiista huoneista, mutta styleroom on nopeampi päivittää kuin blogi, joten päädyin tällaiseen ratkaisuun. Ehkä joskus myöhemmin blogikin, nyt keskitymme remppaan :)

  -Saarela-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teille rempan kanssa! Itsekin päädyin perustamaan blogin vasta sitten, kun remppa alkoi olla valmis ja jäi enemmän vapaa-aikaa. Ei se remppa olisi valmistunut tietokoneella istuen. Klikkailin itseni sun seuraajaksi. :)

   Poista
 2. Löysin blogiisi, kun seikkailin Styleroomissa:) Kiva blogi sinulla, klikkasin itseni heti lukijaksi:)!!! Ja on muuten koukuttava paikka tuo Styleroom!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, tervetuloa lukijaksi. Liityin myös sun lukijaksi. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Käy ihmeessä, mutta varo että et jää liian pahasti koukkuun.

   Poista
 4. Minäkin kirjauduin tuonne, mutta en vielä ole juuri ehtinyt siellä olla tai kuvia lisätä kuin pari. Nimimerkillä Manteli löytyy ja oon klikkautunut myös sun seuraajaksi.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä kurkistamassa, mitä kuvia sulta löytyy. :)

   Poista
 5. Luin tästä sattumalta, pitääpä käydä liittymässä :) Kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä vaan. Koukuttavalta jutulta vaikuttaa. :)

   Poista