Sunnuntaikirppistelyt


Päivä valkeni niin harmaana, että päätin laittaa äidille viestiä, kiinnostaisiko reissu yhdelle meidän lähiseudun parhaimmista suurista kirppiksistä. Siskokin hyppäsi matkalta kyytiin mukaan, joten mentiin sitten naisporukalla shoppailemaan. :)Tälläkään kertaa meidän suosikkikirppis ei pettänyt. Äiti osti kaksi upeaa Tamara Aladinin maljakkoa. Itse löysin saksalaisen Junghansin posliinisen kellon (8 €) ja Arabian söpön maljakon (5 €). Kellon koneisto näytti niin uudelta ja kellotaulussa oli kuin reikä avainta varten, niin päättelin sen varmaan joskus olleen vedettävä. Hyvin se kuitenkin tuntuu paristovoimalla seinällä raksuttavan.Kivaa sunnuntaita! :)

40 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina. :) Varsinkin tuosta kellosta olin super tyytyväinen. :)

   Poista
 2. Oi kuinka kaunis kello! Missäköhän tuollainen aarreaittakirppis sijaitsee, mäkin haluan tehdä noin hyviä löytöjä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppis on L.A. kirppis Hämeenkyrössä (reilu puoli tuntia Tampereelta Vaasan suuntaan). Ihan mahtava aarreaitta. Kannattaa joskus poiketa, jos matkalle sattuu. :)

   Poista
 3. Onpas kivat löydöt ja edulliset! Kello sopii hyvin noiden verhojen seuraksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hämmästyin kyllä kieltämättä varsinkin tuosta kellon hinnasta, kun vastaavista olen nähnyt pyydettävän kymppejä.

   Poista
  2. Oho, siis tuota kirppistä. Kävin siellä tällä viikolla pitkästä aikaa, mutta kiireellä ja itselleni jäi harmitus siitä, että siellä moni kiva esine tuntui olevan ylihinnoiteltu. No, tän postauksen myötä taidan antaa sille vielä mahdollisuuden ja toisaalta myös varata enemmän aikaa tutkia pöytiä.:)

   Poista
  3. Niin, onhan tuolla paljon niiden pöytiä, jotka myy ihan työkseen. Niissä pöydissä hinnat on kohdillaan (ei mielestään kuitenkaan aina ylihinnoiteltuja, vaan samaa luokkaa kuin esim. FB:n Lumppulassa ja Huutonetissä) ja tavara vaihtuu hitaasti. Äitini ostamat maljakot olivat ihan ns. normaalihintaisia, ei siis mitään kahden euron löytöjä. Onneksi suurinosa pöydistä on niitä tavallisten myyjien pöytiä, joista näitä edullisia löytöjä tekee. Valikoimaa vanhojen tavaroiden osalta on huomattavasti enemmän kuin Tampereen kirppiksillä. Näiden löytöjen lisäksi olen ostanut sieltä esim. Finelin kahvipannun 20 eurolla ja Aarikan vihreän Riemuraidan 3 eurolla.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on munkin mielestä aivan ihana. Tällaista olen etsinytkin. Sisko osti minulle vastaavan uuden joululahjaksi ja se vaihtoi nyt paikkaa vastakkaiselle seinälle.

   Poista
 5. Upea kello! Onko tuo sellainen Arabian kahvipapumylly tuossa kellon alla? Minulla näyttäisi olevan samanlainen (saaripaikastamme löytynyt), joka ei vielä ole päässyt kylläkään esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on kahvimylly. Joskus asiaa tutkiskelin, niin päädyin siihen että se on Arabian ja ehkä 30-luvulta. Laita ihmeessä oma myllysi esille. Nämä ovat kauniita ihan koristeinakin, vaikka ei käyttäisikään.

   Poista
 6. Junghansin kellot on huiman ihania! Itseltä löytyy yksi pienempi neliskanttinen ja tuollainen vastaavanlainen olisi hakusessa keittiöön..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Itse olen tätä ennen saanut vain unelmoida sellaisesta, kun ole kirppiksellä näihin törmännyt ja jos netissä sellainen on tullut vastaan, niin hintaa on ollut hieman liikaa mulle.

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos, Sonja. :) Tää on kyllä todella kaunis.

   Poista
 8. Mahtavat löydöt kerrassaan. Voi kun muistais tuon paikan, pitänee kirjottaa muistioon ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä nimi ylös. Aika paljon tuolla on "ammatikseen" myyvien pöytiä ja hinnat on kohdillaan. Keräilijäni tosin itse olen välillä valmis maksamaan ns. oikean hinnan. Välillä tosin tuolta tekee tosi edullisiakin löytöjä, kuten tänään. Joka tapauksessa valikoima on tosi suuri ja koskaan en ole tyhjin käsin tuolta kotiutunut. :)

   Poista
 9. Tykkään tuosta kellosta tosi paljon! Ihan mahtava löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vanhat kellot on kyllä ihastuttavia. Kivaa, kun viimein löysin sellaisen. :)

   Poista
 10. Mahtava löytö tuo kello tuohon hintaan! Tuomoisen huolisin itsellekin, mut mihin itse törmännyt niin aika hintavia :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä edullinen. Hieman yllätyin itsekin hinnasta ja sen enempää ajattelematta laitoin sen ostoskoriin. :)

   Poista
 11. Vastaukset
  1. Kiitos. Nämä oli kyllä tosi mieleiset löydöt. :)

   Poista
 12. Äh, kyllä se on iteki lähettävä naapurikaupunkiin kirppuilemaan! Montakohan viikkoa mä oon jo sitä suunnitellu.. Mahti toi kello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähdepä ihmeessä. Itselle tuli sellainen fiilis, että olisi pakko päästä pian uudestaan, kun löyty niin kivoja juttuja. :)

   Poista
 13. No kyllä kelpais tännekin, etenkin tuo kello. Musta tuntuu etten löydä L.A.sta nykyään enää mitään, viimeksi tänään kävin ja yhden kirjan löysin enkä muuta. Mutta näköjään sieltä vielä voi löytäjäkin tehdä, olin taas vaan liian hidas. ;) Tarvii viikonloppuna mennä koittamaan onnea uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä toi on niin ihmeellinen kirppis mulle, kun käyn siellä vaan muutaman kerran vuodessa. :) Jos useammin kävisi, niin varmaan kyllästyisi katselemaan ammattimyyjien pöydissä viikosta toiseen nököttäviä samoja kuppeja. Mielestäni tuolla on myös paljon enemmän vanhaa tavaraa myynnissä, kuin esim. Tampereen kirpuilla, joissa myytävä tavara koostuu suurimmaksi osaksi vaatteesta.

   Poista
 14. Vastaukset
  1. Oi, täytyypä käydä kurkkaamassa, mistä on kyse. :)

   Poista
 15. Oi, mitä löytöjä! Tuo kello on tosi upea! Kirpputorit♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kirppikset on kyllä mun suosikkipaikkoja shoppailla. Se löytämisen riemu on aina yhtä mahtavaa. :)

   Poista
 16. Huikeita löytöjä. Rakastan myös koluta kirppiksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kirppiksien kiertäminen on kyllä kivaa. Koskaan ei tiedä, mitä eteen tulee. :)

   Poista
 17. Sinunkin kellosi on kaunis! Ja mihin hintaan. Onkohan tuo alempi osio munakello, sehän onkin sitten siinä kätevästi samassa "paketissa".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munakello se hyvinkin. Ihan kätevää, että se on tuossa samassa. :)

   Poista
 18. Oijoi, mikä kello!! Onnea huippulöydöistä!

  VastaaPoista