Voittaja selvillä!

Sallan Pajan sammutuspeitepiilo arvonta on nyt päättynyt ja siihen tuli kivasti osallistuneita. :) Suurinosa oli sanonut suosikikseen juurikin sammutuspeitepiilon. Myös mm. trendikkäistä betonivadeista, näppäristä Kas-korikasseista ja kauniista Ovipoika-ovistoppareista oli tykätty. Jos jäi harmittamaan, että voitto ei osunut tällä kertaa kohdalle tai joku muu Sallan Pajan tuotteista kolahti, niin tästä (klik!) pääset ostoksille. :)

Arvonnan suoritin Random Number Generatorin avulla, joka arpoi numeron 16. Joten arpaonni suosi tällä kertaa...


Veera + Milo & Breci-mäykyt 16. maaliskuuta 2014 13.32
Harmaa tai musta tähti sammutuspeitepiilo oli minun suosikkejani :)

Onnea Veera! Tarkkailepa sähköpostiasi, koska sinne kolahtaa pian viestiä. :)

Kiitos kaikille osallistuneille ja Sallan Pajalle arvontavoiton lahjoittamisesta. Kiitos myös Astu butiikkiin-portaalille osallistumisesta arvonnan järjestämiseen.

3 kommenttia

  1. Voittaja on kyllä nyt erittäin iloinen :) Nuo sammutuspeitteet kun ei tosiaan mitään kovin kauniita ole niin nyt kyllä kelpaa laittaa seinälle :) Itse vielä satun olemaan sellainen panikoija että jos tulipalo sattuisi, niin ihan varmana menisin ja törkkäisin jotain joka pistää tulen riehumaan entistä enemmän. Niin.. ja mieheni tosiaan työskentelee lentokentällä myös palomies tehtävissä :D Pitäis varmaan sanoo että pitää mulle vähän koulutusta :D

    VastaaPoista