Keräilystä


Olin ajatellut, että en toistaiseksi alkaisi keräämään mitään uutta. Tällä hetkellä tärkein keräilykohteeni on Arabian Malva sarja, josta etenkin kahvikupit ovat hakusessa. Tämä keräilykohde on kuitenkin osoittautunut aika haastavaksi, kun sarjan astioita ei näy tällä seudulla koskaan.


Kun sitten eräänä päivänä menin törmäämään netin ihmeellisessä maailmassa Fiskam Ornamin lautasiin, olin valmis perumaan päätökseni ja ottamaan uuden keräilykohteen lisää. Nyt niitä on kaksi. Olisi mukavaa saada sarja täyteen ja sitten ripustaa ne seinälle keittön liinavaatelipaston yläpuolelle.

Kivaa viikonjatkoa! :)

13 kommenttia

 1. Vau, upeita lautasia. Erityisesti väri mielyttää.

  VastaaPoista
 2. Siis ompa tosi makeet lautaset. Tuollaisten vuoksi kannattaakin perua päätös :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuollaisia kannattaa keräillä, hienot :)

  VastaaPoista
 4. Moi! Sulle on haaste blogissani, käy kurkkaamassa: http://sinistailoa2.blogspot.fi/2014/04/sain-rentouttavaa-remontointia-blogin.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta. Olen vastaillut tähän jo pariin kertaan hieman eri kysymyksillä tosin, joten täytyy laittaa mietintään, jos jaksaisi vielä kerran vastailla. :)

   Poista
 5. Tosi ihanat, noihin voisi hurahtaa. Laitahan kuva siitä Malva sarjasta, eihän sitä koskaan tiedä jos tulee vastaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä löytyy Malvasta kuvaa: http://pilviraitti.blogspot.fi/2014/03/astia-aarteet-osa-13-posliinit.html :)

   Poista
 6. Olet ehkä huomannut (ja jopa huutanut), mutta pakko on mainita, että Lumppulassa on nyt huudossa neljä tuollaista. Yhteishinta näytti olevan alle kolmenkympin tällä hetkellä.

  VastaaPoista