Kesä!


Huh, taas yksi kiireinen viikko takana! Teki mieli palata jo viikolla tänne blogiin synttärilahjusten kanssa, mutta iltaisin olen ollut kamalan väsynyt. Isäntä sanoi, että pysyn ainoastaan työpäivien ajan hereillä. :D Heh, juu, taidan olla kenties loman tarpeessa. Sitä saa kuitenkin odottaa vielä.

Onneksi kuitenkin aurinko, kesä ja lämpö on vihdoin tullut tänne ja aionkin ammentaa niistä energiaa. Voiko olla ihanempaa, kuin istuskellä lämpimässä omenapuun juurella isännän tekemällä puutarhapenkillä. Tai puuhailla juuri tehdyssä hyötytarhassa ja kylvää siemeniä.


Kuvissa näkyvän Steltonin termoksen ja Muuton Wicker leipäkorin sain äidiltä ja siskolta synttärilahjaksi. Ne on ostettu, mistä muualtakaan, kuin lempi sisustuskaupastani Sisustus ID:stä Tampereen keskustasta. Penkin on tosiaan isäntä tehnyt ihan itse. Hän otti mallia samanlaisesta hieman pidemmästä penkistä, joka nökötti puutarhassa talon ostaessamme. Viime kesänä isäntä uusi vanhaan penkkiin puuosat, koska ne olivat jo hapertuneet suurimmalta osalta poikki.


Nyt täytyy ladata hetki kameran akkua (ja ehkä omaakin) ja mennä sitten taas pienelle kuvauskeikalle puutarhaan. Siellä kukkii jo! :)

Aurinkoista sunnuntaita! :)

4 kommenttia

 1. Ihanat synttärilahjukset :) ONNEA!
  Ja mikä ihana lämpö ja valo - tekee mieli olla ihan pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan pihalla täällä ollaankin oltu! :D

   Poista
 2. Ihana penkki, näppärä isäntä! Ja onnea vielä jälkijunassa minultakin!

  -SJ

  VastaaPoista