Hei taas!


 
Tässä ehtikin tulla jo ihan liian pitkä tauko edellisestä postauksesta. Lomaa edeltävä väsymys kasvoi niin suureksi, että jostain oli karsittava ja ikävä kyllä listalla ekana usein ovat harrastukset. Välillä jopa mielessä kävi, jos vaan unohtaisin koko blogin ja lopettaisin koko touhun, mutta ajattelin antaa itselle aikaa. Tänään kun vietän ensimmäistä kesälomapäivää, jaksoin pitkästä aikaa räpsiä muutaman kuvatuksen ja avata koneen kotona.


Sisustusinto on ollut viime viikkoina aika vähissä, mutta jotain sentään on tapahtunut. Olohuoneessa on taas vaihtunut verhot (Fin-Helen, Anita Ekblom, Hilla) ja asetelma tauluhyllyillä on muuttunut. Ihana ystävä poikkesi tänään ja toi mukanaan kauniin kimpun. Olen myös lämmittänyt takkaa, koska sen verran koleaa sää on. Ei kyllä vieläkään ole ihan kesälomafiilis säiden takia, mutta nyt kun ei huvita kyykkiä vesisateessa kukkapenkissä, niin saanpahan sitten ottaa ekan lomaviikon vähän rennommin ja levätä.


Tai no, meilläkö lomalla levättäisiin. :) Menossa on useampikin rakentelu- ja maalausprojekti, vaikka vasta ekaa lomapäivää vietetään. Niistä aion takuulla kertoa myöhemmin, koska nyt tuntuu siltä, että vähitellen riittää taas energiaa tähänkin hommaan. Älkää siis huolehtiko, että te minusta vielä eroon pääse. ;)


Toivottavasti heinäkuu toisi auringon taas mukanaan. Luottavaisin mielin toivotankin teille aurinkoisia kesäpäiviä! :)

18 kommenttia

 1. Kiva kuulla sinustakin taas. Välillä se väsymys ottaa vallan. mutta onneksi et sentään lopettanut bloggaamista...voihan noita taukoja aina pidellä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on kaipailtu. :) Pieni tauko tuli kyllä tarpeeseen, mutta toivottavasti ei tavaksi.

   Poista
 2. Heippa, ihanaa kuulla susta! Mä hieman huolestuin kun oli niin hiljaista =)
  Rentouttavaa ja toivon mukaan aurinkoista lomaa! Nauti joka hetkestä <3

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun olet täällä taas ja pääsee kurkkimaan teidän kodin sisustusjuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että kaipaltu on. Sisustusjuttuja on takuulla tulossa taas. Tänään kohta jo yksi. :)

   Poista
 4. Kiva kuulla sinusta. Ei tätä bloggaamistakaan pidä pakon edessä tehdä, luovat ja rentouttavat paussit ovat ymmärrettäviä, hyväksyttäviä ja toivottaviakin. Pidetään homma mielekkäänä. :)
  Ensimmäisen kuvan astiakaappi on varsin hurmaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin oikeassa olet. Tämäkin homma vaatii välillä niitä luovia taukoja ja kiva harrastus ei enää tunnu kivalta, jos sitä tekee puoliväkisin. Nyt on pää täynnä taas uusia ideoita ja toivottavasti akutkin kohta ladattu, niin jaksaa laittaa postausta toisen perään. :)

   Poista
 5. Hyvä, ettet kokonaan lopettanut. Välillä on hyvä pitää taukoa kivoistakin jutuista, jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Välillä täytyy hakea sitä inspiraatiota ja intoa tähän hommaan, vaikka sitten tauon kautta. :)

   Poista
 6. Hylly täynnä aarteita. Mietinkin tässä joku päivä, ettet ole kirjoitellut vähään aikaan. Kiva oli taas lukea. Mukavaa heinäkuuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Mukavaa, ja toivottavasti myös aurinkoista, heinäkuuta sinnekin. :)

   Poista
 7. Mukava kuulla sinustakin! :) Minulla on myös ollut useita pidempiä taukoja bloggailussa, mutta eipä sitä osaa kokonaankaan lopettaa. Ja aivan ihania aarteita pilkottaa vanhassa kirjakaapissa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei osaa lopettaa ei. Pieni luova tauko teki kyllä terää. Ehkä nyt jaksaa taas. :)

   Poista
 8. Älä lopeta kuules! Täällä samaa hiljaiseloa havaittavissa ja huomaan myös etten meinaa viitsiä kommentoida, vaikka pitäis varmaan, jotta tulis tieto sinnekin, et täällä ollaan! :) Kauhea väsymys vaivaa mieltä, ja uskon et kelit pitäis saada kohdilleen, jotta sisäinen puutarhuri ja intoilija heräis henkiin! Nyt menee vaan ideoidessa, kuvia selaillessa ja arkeen keskittyessä. Ei pidä ottaa ressiä, kyllä se sieltä taas herää henkiin se sisustaja-puutarhuri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta! :) Ensi viikoksi lupaillaan niin upeaa säätä, että mikäli ennustukset pitää paikkansa, niin eiköhän energiavarastot tule ladattua taas auringon avulla täyteen. Tsempit sinnekin väsymyksen kanssa.

   Poista