HoitopöytäHoitopöytä oli yksi ensimmäisistä hankinnoista, joita teimme vauvaa varten. Meille alkoi kertyä hyvin nopeasti vauvanvaatetta, koska sain niitä paljon äidiltäni ja ne olivat niitä pieniä hankintoja, joita uskalsin vähitellen tehdä. Halusinkin siis hoitopöydän, jossa olisi laatikoita ja jonne saisin laittaa vaatepaljouden pölyltä ja kissankarvoilta suojaan. Hoitopöytä löytyi käytettynä Torin kautta 25 eurolla. Se oli ruma männynvärinen. Maalasin sen itse kahteen kertaan valkoisella maalilla ja mies suihki nupit mustalla spraylla. Hion pöydän kevyesti ennen maalaamista, mutta halusin jättää siihen isommat elämän jäljet. Pienet kolhut saa sen sopimaan paremmin meidän muiden vanhojen huonekalujen kanssa.


Hoitopöydän hoitotaso on nyt toistaiseksi ollut taitettuna hyllyksi, kun näin se vie vähemmän tilaa. Kun pieni käyttäjä tulee, tason saa taitettua auki ja hoitoalustan viereen mahtuu vielä hyvin kaikennäköistä hoitotarviketta.Ihanat katselukortit hankin Onnilta ja Ilonalta (klik!). Päälystin ne itse ja teippasin seinään. Siinä ne tuovat väriä ja ihmeteltävää pikkuiselle. Kun vauva kasvaa, niin kortit voi napata seinältä ja antaa vauvan käsiin ihmeteltäväksi. Söpö sienikuvioinen hoitoalusta on Kestovaippakaupasta (klik!).

Varmaan tällä vauva-aiheisella linjalla tullaan jatkamaan seuraavien postausten parissa. Ainakin vauvan sängyistä (kyllä, niitä löytyy kaksin kappalein :D ), vaatteista ja villahousuneulomishimosta olisi mukava kirjoitella. :)

Ihanaa viikonjatkoa! :)

10 kommenttia

 1. Kyllä tuossa klepaa pinokaista hoidella♥

  VastaaPoista
 2. Kovasti onnea iloiseen uutiseen ja odotukseen. Kauniita asioita siellä jo pikkuiselle onkin ja ennenkaikkea rakastava kotiväki <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä on ollut tarkoitus tehdä mahdollisimman viihtyisä pikkuiselle. :)

   Poista
 4. Onnittelut pienokaisesta, hän pääsee mukavannäköiseen soppeen köllöttelemään. Kestovaipatkin sulla on niin kivan näköisiä, että noita on ilo käyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti kestoilu lähtisi sujumaan ja olisi meidän juttu. Kuosit on tosiaan vaipoissa aivan ihania (varsinkin kotimaisilla merkeillä) ja toivottavasti se auttaa jaksamaan pyykkäilyn kanssa. :)

   Poista