KeinuKun miehen isovanhemmat muuttivat omakotitalostaan kerrostaloasuntoon, niin ylimääräiseksi jäi vanha keinutuoli. He ehdottivat, jos veisimme sen vaikka mökille. Mökillä on kuitenkin sen verran paljon sohvia, nojatuoleja ja muita istuskelupaikkoja, joten päätimme jättää keinutuolin kotiimme. 


Olen muutosta asti haaveillut keinutuolista tai nojatuolista, jonka voisin sijoittaa takan eteen ja neuloa siinä talvipakkasilla takkatulen loimutessa. Meillä on olo- ja työhuoneen välillä appiukon muuraama takka, jossa on isot lasiluukut molempiin huoneisiin. Koska olohuoneen puolelle ei mahtunut enää mitään, niin laitoin kiikun sitten työhuoneeseen. Keinutuolissa oleva torkkupeitto on itseni pari vuotta sitten virkkaama ja ihana tyynynpäällinen on Ululain. Voin jo kuvitella itseni keinutuolissa istumassa teekuppi kädessä. :)

16 kommenttia

 1. Ihana <3 Kyllä tuossa kelpaa keinutella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä varmasti pääsee ahkeraan käyttöön. :)

   Poista
 2. Keinutuolit on kyllä niin ihania ♥ Mulla on myös autotallissa odottamassa tummanruskea jonka mie ajattelin maalata mustaksi. Ogelmana on vain että mistä mie sille keksisin meän huushollista paikan...no, sisälle taloon se muuttaa joka tapauksessa ennenkuin talvi tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin keinutuoli kaipaisi ehkä vähän ehostusta, kun maali on paikoin niin kulahtanut. Toisaalta se on symppis näin. Toivottavasti keksit omallesi kivan paikan. :)

   Poista
 3. Mäkin haluaisin itselleni jonkunlaisen nojatuolin,jossa voisin istua ja lueskella. Keinutuolisi on kiva ja tuo torkkupeitto on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti löydät oman lukupaikan jostain. :)

   Poista
 4. Tyylikäs keinutuoli ja peitto! Harmi ettei meille taida enää mahtua keinutuolia, mutta torkkupeittojahan tarvitaan aina, yksi on jo työn allakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä vilukissa on samaa mieltä, että torkkupeittoja ei voi olla liikaa! Mullakin on ollut suunnitelmissa tehdä yksi peitto lisää. Langat olisi, mutta vielä pitäisi löytää siihen aikaa. :)

   Poista
 5. Jos meillä ei olis kaikki nurkat niin täynnä, niin kahmisin niihin keinutuoleja! Kaunis on tuo teidänki yksilö..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä sun täytyy tehdä vähän uudelleen järkkäilyjä, jos kiikulle löytyisi paikka. Keinutuolissahan voisi olla hauska kiikkua vauvan kanssa. :)

   Poista
 6. Nätti yksilö. Meilläkin on keinutuoli. Sain sen ystävältäni ja se on ihan paras paikka leffojen katseluun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Enpä olekaan osannut ajatella keinutuolia leffojen katseluun, mutta siihen se on varmasti oikein hyvä! :)

   Poista
 7. Vuosi sitten tyhjensimme siskoni kanssa äitini kodin. Minä sain itselleni 1940-luvun lopulla valmistetun mustan kiikkutuolin. Olohuoneeseemme sen mahdutin omaksi tv:n katselutuoliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Tuollaiset vanhat aarteet ovat ihania. Kiva että sait sen omaksi. :)

   Poista
 8. Meilläkin on lähes samanlainen kiikku tuossa sohvan vieressä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiikku kyllä kuuluu vanhaan taloon. :)

   Poista