Vauvanvaatteista


Olen ostanut vauvalle paljon vaatetta käytettynä. Siten säästää paljon, koska (lasten)kirppikset ovat hyväkuntoista vaatetta täynnä. Kuten esimerkiksi tämä vihreä retrohaalari on kirppislöytö. :)


Kirppisten lisäksi olen tutustunut netissä kotimaisten lastenvaatemerkkien tarjontaan. En tiedä mitkä merkit on nyt trendikkäitä, vaan itse valitsen vaatteet muiden arvojen ja ulkonäön perusteella. Toki niiden pitää olla myös mukavia pikkuisen päällä. Astu butiikkiin-portaalin kautta bongaamissani Melli EcoDesignin (klik!) vaatteissa toteutuu kaikki toivomani seikat. Ne ovat ennen kaikkea Suomessa valmistettuja ja ekologisia. Vaatteet ovat käytännöllisiä tuplakokoja eli kahden koon vaatteita, mikä mahdollistaa niiden pidemmän käyttöajan.


Toinen suosikkini on Mainio (klik!). Heiltä ostin pari ihanaa ruutuhaalaria. Mainion vaatteet poikkeavat hauskasti perinteisistä lastenvaatteista ja niissä on leikitelty söpöjen eläimien sijaan graafisilla kuvioilla ja hassuilla väriyhdistelmillä.


Lisäksi sain vielä ihanalta ystävältäni muutaman pienen vaatteen lainaan. Nämä Tutan retropotkarit olivat mielestäni aivan ihastuttavia! :)

15 kommenttia

 1. Ihania vaatteita =) mulle tulee vähän haikea olo, ku kaiholla muistelen omia, ensimmäisen raskauden aikana tehtyjä hankintoja ja valmistautumista pienen maailmaan tuloon. Kaikki oli niin uutta ja jännittävää. Ei se enää toista odottaessa tuntunut samalta, vaikka ihanaa sekin oli =) nauti odotuksesta ja näistä hetkistä <3 Ja muista ottaa paljon masukuvia! Niitä on mukava katsella myöhemmin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutta ja jännittävää tämä on. Olen nauttinut näiden hankintojen tekemisestä. Valmistaahan ne tavallaan myös tulevaan. :) Totta, masukuvia pitäisi kyllä ottaa enemmän. Nyt niitä on tullut otettua turhan vähän. Ehkä sitä kuitenkin vielä tulee päivä, kun masua kaipaa ja silloin olisi kiva kaivaa kuvat esiin. Tosin ei se vieläkään kyllästytä, kun on sen verran pikkuinen. :)

   Poista
 2. En ymmärrä vauvan vaatteista mitään, mutta kuoseista jotain ja nuo on aivan ihania! Muutenkin todella valloitava koti ja mahtava maku teillä :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuoseja <3 Sinulle on haaste blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos, täytyypä käydä kurkkaamassa. :)

   Poista
 4. Söpöjä! Mä olen ostanut pojille Småfolkia ihanien kuosien takia ja vähän aikaa sitten löysin ihanan kaupan http://www.nuttuset.fi/. Sieltä tilasin auto-, paloauto-, maatila- ja traktorikuosisia vaatteita. Ulvilassa on http://eilendesign.valmiskauppa.fi/, sieltä saa niin ikään ihania kierrätyskankaisia vaatteita. Veljentytölle olen ostanut sieltä mekkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Småfolkia olen jonkin verran katsellut kirppiksillä, mutta nuo kaksi muuta merkkiä onkin uusia tuttavuuksia. Täytyypä ehdottomasti vilkaista ne. :)

   Poista
 5. Söpöjä vaatelöytöjä! Ja Ihan mielettömän paljon onnea vauvauutisten johdosta ja leppoisaa loppuodotusta! <3 :)

  VastaaPoista