Kirahvi - ARVONTA!
(BLOGIYHTEISTYÖ.) Meillä alkaa olla kaikki tarvittava vauvaa varten valmiina. Isäntä on jopa vitsaillut, että olenko varma että tuo vaatemäärä riittää varmasti vauvalle, kun vaatteita on kokoon 62 asti mukava määrä. ;) Leluja en ole kuitenkaan tullut hankkineeksi vielä kovinkaan paljoa, siksi lähdinkin mielelläni yhteistyöhön FiksuMuksun (klik!) kanssa.

FiksuMuksu on vuonna 2012 perustettu perheyritys. FiksuMuksu myy luontoystävällisiä, laadukkaita ja erittäin kestäviä leluja.  Heillä on laaja yli 6000 tuotteen valikoima. Suurinosa leluista on puuleluja ja ekologisia. Osa on vieläpä Suomessa valmistettuja. Kuulostaa hyvältä ja omaan ajatusmaailmaani sopivalta! :)

Sain valita FiksuMuksun valikoimista lelun tulevalle pikkuisellemme. Itseäni kiinnosti erityisesti vauvoille suunnattu valikoima (klik!). Sieltä valitsin tämän Skip Hop aktiviteettilelun, koska se oli niin hauska, värikäs ja suloinen. Lelu vaikuttaa hyvin laadukkaalta ja uskoisin sen kestävän myös vähän vauhdikkaammissakin leikeissä. Uskoisin, että lelussa riittää ihmeteltävää pidemmäksi aikaa ja se tuskin unohtuu ensimmäisenä lelulaatikon pohjalle.

Mikä parasta, nyt jollakin teistä on mahdollisuus voittaa tällainen Skip Hop kirahvi joko omalle vauvalle tai jollekin muulle vaikka lahjaksi! Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla, mitä tykkäät FiksuMuksun tarjonnasta vauvoille ja millaisia tuotteita kaipaisit FiksuMuksun kauppaan myyntiin. Tuotteisiin pääset tutustumaan täällä (klik!)

Osallistumisaika alkaa än-yy-tee-nyt ja päättyy sunnuntaina 9.11.2014. 

Jos et ole vielä seuraa blogiani Bloggerissa/Facebookissa/Instagramissa, niin olisi mukavaa, mutta ei pakollista, jos liittyisit nyt. Jos olet anonyymi, niin jätäthän sähköpostiosoitteesi, niin mahdollisen voiton osuessa kohdallesi yhteydenpito on sujuvampaa.

Arpaonnea kaikille! :)

 OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT!

28 kommenttia

 1. Vauva aktivointileluja voisi olla enemmän. Tosi kivoja leluja, etenkin puuleluvalikoima on laaja.Ehkä pilkottavia puuruokia, esim. hedelmiä ja vihanneksia voisi valikoimissa olla enemmän.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 2. Nyt mun koneessa on jotain vikaa koska tää ei näytä yhtään mitään tuolta sivuilta, mutta itse kans tykkään kovasti puuleluista, tosin nyt 6kk vauva kyllä tykkää melkein eniten rapisevista ja helisevistä leluista. Tuo kiraffi olisikin kiva voittaa meidän vauvalle pukinkonttiin :)

  Veera/ veetu89@jippii.fi

  VastaaPoista
 3. osallistun arvontaan.
  kaikkea mahdollista siellä näytti olevan myynnissä.
  en keksi mitä puuttuisi.
  kikke at live.fi

  VastaaPoista
 4. On kyllä todella monipuolinen valikoima! Mukaan kivaan arvontaan.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Tosi paljon valikoimaa!
  terveys1(at) wippies.fi

  VastaaPoista
 6. Kiva, että on tarjolla kotimaista ja puusta tehtyjä leluja. Tuolle kirahvillekin tietäisin saajan, vaikka meidän perheessä ei vauvoja olekaan. Mukana siis arvonnassa!

  VastaaPoista
 7. Oi, ihana valikoima ja kiva, kun löytyy suomalaisia ja ekologisia tuotteita.
  elinajjaatinen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onpa kivoja tuotteita. Nuo aktivointilelut ovat supersöpöjä. Plussaa puisista leluista!! Täytyy muistaa tämä sivusto, kun on aika hankkia kummimuksuille joululahjat. :)

  laura.honkala(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Kivoja leluja vauvoille! Ja vielä enemmän aktiviteettileluja ja motoriikkapuuleluja saisi olla :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Oi mikä söpö kirahvi! Kyllä kaveripiirissä löytyy monta pientä, jotka tykkäisivät myöskin! Valikoima näytää olevan laaja. En ole mikään ekspertti, kun ei ole omia lapsia, mutta yritän aina lahjoittaa jotain kasvavaa lapsille. Esim pienen purkin jossa on kukansiemeniä, tai teeruusu (eli kuumassa vedessä avautuva), pieneen tilaan prässätty pyyhe,... Viimeksii löysin pienen kasvin, joka kasvaa lasipurkissa! Lapset ovat tykänneet tähän asti.

  VastaaPoista
 11. Isot on valikoimat,en nyt keksi mitä voisi lisätä.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 12. valikoimat näytti hyvältä, löytyy hyvin leluja yms. eri-ikäisille lapsille.
  ja luulen, että tää mamma käy pari kivaa puu-lelua ostamassa pukin konttiin :)

  VastaaPoista
 13. Kiva, kun vinkkasit tästä kaupasta! Pitää vinkata tätä myös isovanhemmille ja kummeille, sillä itse olen melkein sanoutunut irti lelujen ostamisesta; niitä kun saadaan sitten muilta toivomalla ihan tarpeeksi ;) Valikoima oli mielestäni hyvä. Ehkä jos haluaisi vähän laajentaa repertuaaria, voisi siellä olla myös vauvojen ja lasten pussilakanoita ym. tekstiilejä? Mutta leluihin en osaa sanoa laajennettavaa :)

  Osallistun siis mieluusti arvontaan, sillä oisihan se kiva, että pojalla olisi jokin ihan ikiomakin lelu, eikä kaikki siskolta perittyjä ;)

  VastaaPoista
 14. Kiva valikoima, jotain aktivointileluja lisää valikoimaan. mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Kiva kauppa ja mukavasti valikoimaa: )
  Sa-koi@windowslive.com

  VastaaPoista
 16. Ilmeikkäät käsinuket, jotka tukevat tarinaa ovat hauskoja moneen tilanteeseen sopivia leluja. Niillä voipi leikitellä lasta ja lapsetkin keksivät mukavia tarinoitaan.

  Osallistun arvontaan ja tällainen ihanuus olisi ihana antaa keväällä syntyvälle ensimmäiselle lapsen lapselle.

  VastaaPoista
 17. Kiva valikoima! Musiikkipuolelle kaipaisin lisää sisältöä ja esim. pieniä soittimia lapsille.

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Olipas kiva valikoima erilaisia ja virikkeellisiä leluja. Taidanpa klikkailla ajan kanssa enemmän ja pukinkonttiin täydennystä tilata.
  Ja arvonnassa mukana, jos voitto osuu kohdalle, tulee yksi lapsenlapsistani tosi iloiseksi :)

  VastaaPoista
 19. Siellä näyttää olevan oikein hauska, monipuolinen ja laaja valikoima tuotteita niin vauvoille kuin leikki-ikäisillekin :)

  VastaaPoista
 20. Ihana kirahvi! :-) ja tosi hyvä valikoima.
  Kenties jotain aktivointi ja musiikki leluja voisi olla enemmän..

  VastaaPoista
 21. Puuleiluista pidän ja vauvoille pehmeitä, virikkeellisiä pehmokamuja.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Puuleluista tykkään ja niitä kaipaan valikoimaan.

  minnakn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Kivoja leluja, ja luontoystävällisyydestä plussaa! Sen sijaan nettisivut eivät näytä aivan niiiin houkuttelivilta kuin voisivat. Leikkisyyttä niihinkin. :) henpah@student.uef.fi

  VastaaPoista
 24. kestäviä ja kehittäviä leluja. kaimaen1(at)luukku.com

  VastaaPoista
 25. Ihana lelutarjonta! Tuolta taitaa meidänkin Pikkuveli saada jotain pukinkonttiin. :) Mutta jos jotain vielä jäin kaipaamaan, niin ne olivat kestovaipat (mikäli se firman ideologiaan soveltuu). Mistään en ole löytänyt nettikauppaa, mistä saisi sekä leluja että kestovaippoja samalla kertaa tilattua.

  VastaaPoista
 26. Mielenkiintoinen sivusto. Pitänee syventyä oikein kunnolla, ajan kanssa. Kirahvit ovat nyt pop ja vauvakin varmasti tykkäisi.

  omena77@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Laajalta näytti sivuston leluvalikoima. Plussaa puisista leluista, ja niissä voisi olla valikoimaa laajemminkin. Ne kun kestävät käytössä, ja ovat silmällekin ilona 😊

  Mukaan kivaan arvontaan, lähipiirissä on nyt armoton vauvabuumi päällä! 😊

  VastaaPoista
 28. On kyllä laaja valikoima, varmasti löytyy jokaiselle jotakin :)
  Voi kun osuisi arpaonni kohdalle!

  VastaaPoista