Missä vauva nukkuu, osa 2
Kerroin jo aiemmin, että meiltä löytyy pinnasängyn lisäksi ensisänky (klik!) alakerrasta, jonka toivoisin tuovan helpotusta päiväuniaikoina ensimmäisinä kuukausina varsinkin jos kovat pakkaset estävät ulkona nukuttamisen. Nyt vuorossa olisi sen varsinaisen unipaikan esittely.

Löysin Muuramen vanhan klassikkopinnasängyn edullisesti Torin kautta muutaman kilometrin päästä. Se oli palvellut jo useamman pikkuisen sänkynä, joten siinä oli pienten hampaiden tekemiä elämän jälkiä. ;) En jaksanut alkaa maalaamaan sänkyä, joka muutoin oli sivulaitoja lukuunottamatta hyvässä maalissa, vaan ostin dc-fixiä ja peitin sillä pahimmat hampaanjäljet. Samalla pinnasänky sai uuden persoonallisen ilmeen.

Olen pedannut sänkyyn valmiiksi lakanat. Ne ovat myöskin parhaillaan vauvaa odottavan ystäväni itse ompelemat ja vallan suloiset. Sain ne lukuisten muiden ihanien lahjojen lisäksi vauvakutsuilla (klik!). :)

Mobile on viiden euron kirppislöytö. Hakusessa oli jotain värikkäämpää, mutta tähän hintaan en viitsinyt jättää ostamatta uudenveroista mobilea. Onhan siinä roikkuvat pörröiset eläimet vallan lutusia. :)

Haluaisin vielä muistuttaa parhaillaan käynnissä olevasta arvonnasta (klik!). :)

Leppoisaa sunnuntaita! :)

4 kommenttia

 1. Sängystä tuli tosi suloinen tuon dc-fixin avulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiina. :) Sänky sai kieltämättä ihan persoonallisen ja suloisen ulkonäön pienellä vaivalla. :)

   Poista
 2. Ihana tuo lamppusarja, mistä tuollaisia löytää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olen tehnyt nuo valot itse pahvisista kahvimukeista ja vanhasta kuusenkynttilä valosarjasta. Tarkemmin juttua täällä: http://pilviraitti.blogspot.fi/2012/10/tunnelmavalot.html. :)

   Poista