Raskausdiabeetikon päiväuni


Reilu viikko sitten sunnuntaina siskoni ja ystäväni järjestivät minulle babyshowerit, vauvakutsut. Oli aivan ihanaa viettää päivä yhdessä tärkeiden ihmisten kanssa. Kiitos vielä. <3


Siskoni vastasi järjestelyistä, koska häneltä jos keneltä juhlien järjestäminen onnistuu. Ystävät toivat mukanaan toinen toistaan ihanempia herkkuja. Annoin itselleni luvan herkutella vapaasti, mutta kohtuudella. ;) Voi kuinka hyvältä kaikki maistuikaan, kun ei ole syönyt juurikaan herkkuja kesäkuun alun jälkeen! Näistä herkuista nään vieläkin päiväunia ja olen pyytänyt ystäviltä reseptejä talteen, kun enköhän pääse vielä joskus taas herkuttelemaan.Äitiysvapaan alkuun on enää 7 työpäivää. Alan olla jo malttamaton ja väsynyt. Olisi mukavaa päästä rauhoittumaan kotiin ja viimeistelemään kaikki valmiiksi vauvan tuloa varten.


Ja hupskeikkaa, taisi tältä bloggarilta mennä vuosipäivä ihan ohi! Kaksi vuotta siis on tullut jo kirjoiteltua tätä blogia. Kiitos kaikille, kun olette lukeneet ja kommentoineet. Saan siitä hurjasti iloa. :)

8 kommenttia

 1. On sinulla ihana sisko ja ystävät ! Tää oli sellainen hyvänmielen postaus :) Jänniä aikoja elelette...esikoisen syntymä on niin hyvin pysynyt mielessäni vaikka lapsia viisi meillä onkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen todellakin saanut ihania ihmisiä ympärilleni. Päivä oli ikimuistoinen. Uskon myös, että tämä esikoisen odotusaika ja syntymä jää vahvasti mieleen. On tämä niin jännittävää aikaa! :)

   Poista
 2. Oijoi mitä herkkuja, vesi herahti kielelle!! :P Onnea kaksiveelle!! :) Mukava ollut lueskella toisen rintamamiestalon asukkaiden remppa- ym.kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea 2-vuotiaalle blogillesi josta mie tykkään kovasti ♥ niin ja mitä ihania herkkuja tämän herkkusuun silmät näissä babyshower kuvissa näkeekään. Mulle olis maistunut joka sortti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :) Kaikki oli kyllä herkkua. On mun ystävät vaan taitavia leipureita. :)

   Poista
 4. Upeita herkkuja ja olipa ihana ylläri. Onnea myös kaksivuotiaalle blogille. Sitä on kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista. Kiva että olet tykännyt jutuistani. :)

   Poista