Pallo


Niin se masupallo kasvaa ja pyöristyy. Tänään saavutettiin merkittävä täysiaikaisuuden rajapyykki. Kaikki on jo valmiina vauvaa varten, joten hän on tervetullut koska vaan. Täällä jo odotetaan.

Kauniin korallin värisen Säde-mekon tilasin kesällä Lumoan verkkokaupasta omassa normaalissa koossani. Se on toiminut hyvänä äitiysmekkona, eikä jää sitten käyttämättä raskauden jälkeenkään.

Muistuttaisin, että vielä on muutama päivä aikaa osallistua FiksuMuksun leluarvontaan täällä (klik!). Käykääpä kurkkaamassa FiksuMuksun (klik!) laaja leluvalikoima. Omalta kotisohvalta on helppo klikkailla kestävät ja ekologiset lelut vaikka pukinkonttiin. ;)

Leppoisaa tulevaa viikonloppua! :)


26 kommenttia

 1. Sieviä ovat molemmat masupallo sekä mekko :)

  VastaaPoista
 2. Ihana masu ja tosi kivan näköinen mekko :)

  VastaaPoista
 3. Oletpa tyylikäs! Mulle ei olisi tyttären odotuksen loppuvaiheessa enää normivaatteet mahtuneet, taisi olla aika rantapallo mahan kohdalla. Mukavaa jos ei tarvi erikseen ostaa masuvaatteita, niille kun on normielämässä taas melko vähän käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Housut jouduin vaihtamaan äitiyshousuihin jo ekan kolmanneksen aikana, mutta omat trikoopaidat ja -mekot sopii yhä.

   Poista
 4. Ihana maha sinulla :) Tsemppiä loppuun!!

  VastaaPoista
 5. Oih :) Tseppiä loppurutistukseen. Hurjan jännää. Mekkokin on tosi nätti ja kiva, että sillä on käyttöä sitten myöhemminkin. Mäkin ostin silloin tosi vähän mitään äitiysvaatteita. Trikoota vaan, niin antoi kivasti myöden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi omasta vaatekaapista löytyy paljon trikoota ja pitkiä löysiä paitoja, niin aika vähän on joutunut ostamaan uutta vaatetta. Raskausaika on kuitenkin lopulta aika lyhyt, niin harmittaisi ostaa hetkeä varten paljon uutta vaatetta.

   Poista
 6. Ihana masukka! Loppuaika on aina niin jännittävää ja toki sitten se alkukin, kun vauva-arki alkaa. Hyviä vointeja viimeisille viikoille!:) ..tai päiville..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ei enää tarvitsisi odottaa kovin montaa viikkoa. Voinnin puolesta tämä menee näinkin, mutta kovin utelias olisin jo näkemään tulokkaan. :)

   Poista
 7. Ihana kumpu ja niin niin kaunis mekko. Onnea jatkoonkin :)

  VastaaPoista
 8. Voi mikä masupallo! Ja tuo mekko myös :) Tsemppiä loppumetreille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lumoan mekot on kyllä kauniita. Kannattaa tutustua niihin, jos merkki ei ole ennestään tuttu. :)

   Poista
 9. Oi mikä pallo! Jaksamisia palloiluun, pian se vauva sieltä tupsahtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ei ole enää pitkää odotusta edessä. :)

   Poista
 10. Ihana massu! :) Tsemppiä täältäkin! Vielä hyvin tuoreessa muistissa kuinka kärsimättömäksi sitä loppumetreillä käy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! En kyllä pistäisi pahitteeksi, vaikka vauva tulisi jo. :)

   Poista