TunnelmointiaVoihan ankeus tätä säätä! Kuulemma jo jossain päin Suomea saatiin viikonloppuna luntakin, mutta täällä sää on ollut ankean harmaa ja sateinen. Se on kuitenkin ollut hyvä tekosyy pysyä sisällä ja tunnelmoida hieman.

Tänä vuonna ajattelin ottaa kaiken ilon irti joulunodotuksesta ja aloittaa hössöttämisen hyvissä ajoin. Lähes kaikki joululahjat onkin jo hankittu, koska joulukuussa vauvan synnyttyä tuskin tulee lähdettyä kaupoille. Viikonloppuna tuli myös nautittua ekat glögit ja piparit. Tunnustan myös kuunnelleeni joululauluja. Niin, ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin pihalla isossa tuijassamme on ollut valot jo pari viikkoa...

12 kommenttia

 1. Voi että joulu on niin ihanaa aikaa!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Niin tunnelmaĺlisia =) Tuo keinutuoli on upea! Voi kun sataisikin jo lunta. On niin synkän näköistä, kun ei ole enää ruskaa eikä liioin luntakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Muutama sentti lunta tekisi kyllä ihmeitä. Ulkona on todella ankean näköistä.

   Poista
 3. Kaikki valo on nyt tarpeen ja ajattelin itsekin ripustella ihan just kohta ulos jotain piristävää valoa. Sä olet todella ollut lahjojen kanssa ahkera, mutta ihan totta, tuskis lähdet kauppoihin heti vauvan kanssa. Voi miten ihanaa teillä onkaan sitten vaan fiilistellä joulua kotona glögimuki kädessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu on mun mielestä juuri se oikea aika laittaa valoja, kun on se synkin hetki, kun ei ole vielä lunta. Odotan jo innolla sitä, kun saadaan viettää joulunalusaikaa ja joulua viimein kolmihenkisenä perheenä. :)

   Poista
 4. Täälläkin ollaan jo korvia myöden täynnä tota kuravelliä! Teille tulee varmasti ihana joulu pikku nyssykän kanssa..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piha näyttää niin kurjalta, kun siellä törröttää nyt vaan ruskettuneita kuolleita kasveja. Olisi mahtavaa saada ihan pikkuisen lunta niiden peitoksi. Myös joulua pienen nyssykän kanssa täällä odotetaan innolla. :)

   Poista
 5. Meilläkin keittiön ikkunalla, ulkopuolella, palaa jo jouluvalot..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Valot tuo kyllä sellaista ihanaa ja salaperäistä tunnelmaa joulunodotukseen. :)

   Poista