Kevättä kohden
Joka vuosi joulun jälkeen tulee fiilis, että täytyy saada jo vähän raikkaampaa ja keväisempää ilmettä kotiin, vaikka pakkaset paukkuu vielä. Tilasin jo ennen joulua pari uutta muovimattoa keittiöön, joten ne pääsivät nyt lattiaan punaisen kissankarvamagneetin tilalle. Lisäksi ennen joulua tätini yllätyspaketista paljastui neljä samanlaista verhoa. Itseäni oli jo pidemmän aikaa häirinnyt, kun toisessa keittiön ikkunassa oli sivuverhot ja toisessa ihan erilainen kappa. Nyt keittiön ilme on paljon yhtenäisempi.

Joko teillä on joulukoristeet otettu pois ja laitettu keväisempää ilmettä?

16 kommenttia

 1. Mie olen ottanut pois kaikki muut paitsi joulukuusen. Laiskottaa alkaa tyhjentämään siitä koristeita...
  Vaikka meillähän on vähän niinkö joulu ympäri vuoden sillä tuota punaista väriä löytyy aina jostakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punaista löytyy meiltäkin jonkin verran ympäri vuoden. Se ei kuitenkaan ole lempi värejäni, mutta mielestäni paras väri joulun aikaan.

   Poista
 2. Ei ihan vielä ole joulu purettu, mutta loppiaisena lähtee..
  Kauniit verhot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Loppiainen se taitaakin olla perinteinen aika joulun pois siivoamiselle. Meillä kuusi varisti aika paljon, niin siivosin sen lisäksi jo muitakin juttuja jo pois.

   Poista
 3. Ihan ilo silmälle! Tuo pöytäliinä... mistä olet hankkinut? Kyllästyttää keittiönpöydän huono pinta ja jotain tuollaista raikasta ja pieni eleistä tuukia olen koittanut katsella. Joulukoristeet on myös siivottu talteen, mutta meillä on ollut tapana vaihtaa matot ja suuremmat jutut kohti kevättä vasta juuri ennen kevättalven pidempää lomareissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytäliina on kangasmaista vahakangasta ja ostettu Kodin1:stä. Siellä on mun makuun kivoja vaihtoehtoja metritavarana.

   Poista
  2. Kiitos, kirmaan ensitilassa kurkkimaan löytyiskikö meille jotain..

   Poista
 4. Juu on. :) Kivalta näyttää matto! Meilläkin keittiössä mupviräsymatto ja yllättävän kivoja osataan siitäkin materiaalista nykyisin tehdä. Puuvillaisena tms. tuollainen valkoharmaa, kuin meillä on, ei taatusti pysyisi puhtaana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yllättävän kivoja nämä muovisetkin. Meillä mukamas itämainen matto oli todellinen kissankarva- ja hiusmagneetti, joten nämä muoviset sopii tähänkin kotiin varmasti paremmin.

   Poista
 5. Eilen tuli mitta täyteen joulukoristeista ja karsin kaikkea melko rajulla kädellä. Nyt on taas helpompi hengittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin ilme raikastui välittömästi. Kuusi vie myös yllättävän paljon tilaa pienehköstä olohuoneesta, niin nyt on paremmin tilaa sielläkin.

   Poista
 6. Onpas ihanan keväisän näköistä! Meillä on vielä joulukoristeet, sillä joku laiska ei ole jaksanut niitä siivota pois. En vaan pysty vielä hekumoimaan kevättä, kun auto on kuin pakastin, lunta on puoleen sääreen ja huomiselle on luvattu yli -25astetta pakkasta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tässä vielä kevätkelit ole. Toisaalta on kiva, kun on kunnon talvisäät, mutta nyt alkaa olla liiankin kylmä.

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Onpa miellyttävä siirtymä joulusta kevättalveen. Lämpimän sävyiset ja kevään raikkaat verhot. Minulla on vielä joulua. Laitan verkkaisesti vähitellen joulun koristet ja tekstiilit, sitten yhtä hitaasti vaihdan ne keväisiin.

  VastaaPoista
 9. Minäkin halusin jättää vielä kyntteliköt ikkunoille ja ulkona jouluvalot saa olla niin pitkään kuin on luntakin. Ihan kaikkea ei siis meilläkään vielä otettu pois.

  VastaaPoista