Lelu- ja kirjalaatikkotuunaus
Ostin ihan perus muovilaatikoita tytön lelujen ja kirjojen säilytykseen. Kun ne ovat läpinäkyviä, niin niistä sisällön näkee helposti ja hukassa olevan lelun tai kirjan löytää nopeammin. Sellaisenaan laatikot olivat hieman tylsiä, niin kaivoin ruukkutuunaus projektista (klik!) ylijääneen liitutaulumuovin esille. Leikkelin siitä kolmioita ja liimasin ne laatikoihin. Näin laatikot sai nopeasti ja helposti vähän särmikkäämmän ilmeen. Laatikossa olevat kirjat ovat siskoni ja minun lapsuudesta. Odotan jo, koska meidän pikkuinen alkaa ymmärtämään niistä enemmän ja pääsen kunnolla lukemaan iltasatuja. :)

Rentouttavaa sunnuntaita! :)

12 kommenttia

 1. Teippauksilla saa yllättävän paljon ryhtiä. Itse taannoin teippasin hyllyä violetilla kontaktilla. En tiedä huomasitko. Mukavaa sunnuntaita teille :)

  VastaaPoista
 2. Kiva muutos. Mullakin on tuollaisia laatikoita ostettu tyttöjen legoille, joten jotain piristystä voisi niillekin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan kanssa leikkeleen ja liimaileen. :)

   Poista
 3. No olipas yksinkertainen ja kivannäköinen muutos! Pitääpä laittaa muistiin tulevan varalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laita ihmeessä muistiin. Helppo ja nopsa juttu. :)

   Poista
 4. Kova muutos helposti ja edullisesti. Laatikoista tuli heti niin erinäköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tällä kertaa ei isoa työtä tarvittu kivaan muutokseen. :)

   Poista
 5. Minäkin muistan, kuinka kovasti odotin, että pääsen lukemaan lapselleni kirjoja. Taisin lukea niitä jo paljon ennen kuin hän ymmärsi touhusta yhtään mitään :) Vieläkin meillä luetaan paljon, ja se onkin oikeastaan mieluisimpia puuhia minulle mitä lapsen kanssa voi tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin lapsena tosi paljon siitä, että mulle luettiin. Niin paljon,että äidiltä meni ääni. :D Joten toivottavasti meidänkin tyttö rakastaa kirjoja. :)

   Poista