Valmisteluita
Meillä juhlitaan sunnuntaina perheen kesken tytön nimiäisiä. Viikko on pitänyt sisällään valmisteluita siivoiluineen ja leipomisineen. Pakastimessa odottaa jo herkkuja ja yritän malttaa olla syömättä purkissa odottavia keksejä. Haikarakin on korjattu. Vuosien saatossa vauva oli tipahtanut matkasta, mutta isäntä pikaliimasi sen takaisin. Koriste on aikanaan kaunistanut omaa ristiäiskakkuani ja nyt se saa kunnian päästä myös tyttäremme kakkuun.

Olemme myös tehneet päätöksen, että en ainakaan toistaiseksi julkaise (kasvo)kuvia täällä blogissani tyttärestämme tai kerro hänen nimeään. Tämä on meidän päätös sen enempää perustelematta. Jokainen bloggari vetää itse omat yksityisyyden rajansa ja itse ajattelin laittaa rajan tässä asiassa tähän. Yritän myös pitää blogin sisustuspainoitteisena, kuten se on tähänkin asti ollut, mutta saattaa olla, että joudutte joskus lukemaan vauvakuulumisiakin. Onhan tyttö niin iso osa elämäämme. Toivottavasti ei haittaa. :)

Leppoisaa viikonloppua. :)

12 kommenttia

 1. Ihanan näköiset kortit teillä ja tuo haikara on liikkis. Aika ihanaa että se pääsee nyt myös sinun lapsesi juhliin. Itse olen aika samoilla linjoilla tuon kuva-asian kanssa. Kiva on kyllä välillä lukea myös vauvajuttuja, kyllähän se lapsi vaan vaikuttaa ihan kaikkeen elämässä, siihen sisustukseenkin.
  Kaunista nimijuhlaa teille ja onnittelut pienelle tytölle suurena päivänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äiti kun kertoi haikaran olevan tallella, niin innostuin siitä heti. Onhan se niin liikkis. :)

   Poista
 2. Ei haittaa, päinvastoin :) suloinen tuo haikara!

  VastaaPoista
 3. Onpa herkullisen näköisiä leipomuksia! Hyviä nimiäisiä ja muutenkin ihanaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Yllättävän paljon aikaa leipomusten tekeminen vei, vaikka iso porukka ei ollutkaan tulossa.

   Poista
 4. Todella kauniit kortit ♥.
  Ilman muuta bloggaaja itse päättä linjauksensa, varsinkin noin yksityisessä asiassa -eikä se vaadi mitään erityisperusteluja!

  VastaaPoista
 5. Viettäkäähän ihanat juhlat! :)

  VastaaPoista
 6. Hieno päätös teiltä vanhemmilta olla levittämättä vauvelin kasvokuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet samoilla linjoilla. :)

   Poista