SydämiäSatuin yksi päivä selaamaan paikallista FB-kirppistä ja silmiini osui Finelin iso sydänkulho. Siitä pyyntinä oli mielestäni hyvinkin kohtuullinen kolmekymppiä. Onnekseni kukaan ei ollut ehtinyt hihkaisemaan ilmoitukseen mitään, vaikka se oli jo muutaman tunnin siellä ollut.


Tyytyväisenä siis lähdin tekemään kaupat. Myyjä ei ehkä ollut niin tyytyväinen, koska oli ostan-hihkaisuni jälkeen vasta tarkistanut, missä hinnoissa nämä liikkuvat. Mutta kun hinta oli jo sovittu, niin sillä tehtiin kaupat. Täysin priima kulho ei ole, vaan siinä on pientä emalipuutosta yläreunassa. Muuten se on siisti ja käyttäkelpoinen. Ai että, kun olen tyytyväinen löydöstäni! :)

Kivaa loppuviikkoa! :)

8 kommenttia

 1. Ooooh ♥♥♥ Onnea löydöstä! Mä elättelen toiveita, että joskus löydän tuollaisen itsellenikin kohtuulliseen hintaan =) Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävi kyllä lottovoitto, että vihdoin löysin tämän kulhon kohtuu hintaan. Varmaan pari vuotta tätä tulikin jo etsittyä. Onnea omaan etsintääsi ja ihanaa viikonloppua sinnekin. :)

   Poista
 2. Tuo on kerrassan suloinen. Nettikirppareillakin voi kyllä joskus tehdä tosi hyviä löytöjä. Tuo näyttää minun silmääni niin nortalgiselta, että oliskohan jossain mummolassa ollut tällainen joskus aikoinaan, mihin lie joutunut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kunhan on oikeaan aikaan paikalla, eikä turhaan aikaile, niin nettikirppareilta löytää välillä kivoja juttuja.

   Poista
 3. No onhan söpö! Onnea löydöstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin vallan herttainen. Kiitos!

   Poista