Olohuone nyt


 
Ihanasti paistanut aurinko tuo mukanaan myös yhden ikävän puolen. Ikkunat näyttää niin likaisilta ja pölypalloja näkyy nurkissa. Perjantaina päätinkin pitkästä aikaa siivota oikein kunnolla. Kun villakoirat oli imuroitu sohvan alta, otin muutaman kuvatuksen olohuoneesta.

Olen tällä hetkellä aika tyytyväinen sen sisustukseen. Tykkään tosi paljon Vallilan vanhoista verhoista. Tv-seinusta (siitä ei nyt kuvaa) kaipaisi vielä kenties jonkinlaista taulukollaasia, niin saisi hieman häivytettyä jättimäistä telkkaria. Jonkinlainen idea tähän onkin jo mielessä. Se vaan vaatisi kenties jokusen kirppisreissun.

Toivottavasti sää jatkuu aurinkoisena, vaikka se saakin aikaan pakottavan tarpeen siivota. Toivotankin siis aurinkoista viikon jatkoa! :)

P.S. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Pahoitteluni, että en ole viime aikoina ehtinyt vastaamaan niihin niin hyvin. Jokainen niistä on silti erittäin tärkeä ja lämmittää sydäntä. Kiitos. <3

7 kommenttia

 1. Viihtyisä olkkari. Tykkään tosi paljon noista verhoista myös ja astiasi ovat kauniita. Aurinkoista päivää.

  VastaaPoista
 2. Mie tykkään kans teän olohuoneesta ja kaikista siellä olevista aarteista :)

  VastaaPoista
 3. Ihana astiakaappi ja sen sisältö myös! Mainio 50-luvun henkinen (vaiko ihan oikea?) kattovalaisin, just sellaista atomiajan tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattovalaisin on luultavasti 50-luvulta. Sen alkuperä ei ole harmikseni selvinnyt.

   Poista
 4. Minä voisin ottaa kaikki nuo astiat tuolta kaapista, varsinkin sienikulhon. Mummolla oli sienikulho ja aina kun minä olin kokkaamassa sitä käytettiin. Mutta jonnekkin se hävisi mummolasta, kuten muutkin aarteet kun paikka tyhjeni ihmisistä :(

  VastaaPoista