Vanha TV-taso
Innostuin hieman rymsteeraan yksi päivä vauvan nukkuessa päiväunia ulkona vaunuissa. Siirsin toisen nojatuoleista String Pocketin alle ja siinä olleen vauvan rottinkisängyn työhuoneen puolelle. Tuoli näytti niin yksinäiseltä pelkästään, joten keksin sitten hakea vanhan TV-tason yläkerrasta. Se on meillä palvellut siellä TV-tasona, vaikka kieltämättä suuri taulutelkkari näyttää hieman hölmöltä sen päällä. 


Tulipahan samalla otettua sitten useampikin kuva tältä seinustalta, kun edellisessä olohuone-postauksessa tätä seinustaa ei näkynyt. Näistä näkymistä kun katsoo vasemmalle, niin sieltä löytyy takka ja sen vierestä kulku työhuoneeseen. Oikealta nojatuolin vierestä taas pääsee lyhyelle käytävänpätkälle, joka kulkee kuistilta keittiöön ja sen varrelta löytyy myös meidän pikkukylppäri.Tästä kuvauksesta tulikin mieleen, onko teillä toiveita, mistä tilasta haluaisitte nähdä kuvia? Onko joku huone jäänyt teistä vähemmälle huomiolle? Saa toki kertoa myös muita postaustoiveita! :)

8 kommenttia

 1. Ihana tv-taso, samanlainen on täällä hakusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä löytyi isännän kotinurkista. :)

   Poista
 2. Yhtäkkiä aloin arvostamaan äitini noita samanlaisia vihreitä lasipurkkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää purkit on käteviä. Toiseen laitoin nyt takan sytyttämistä varten tulitikkuja ja toisesta löytyy vauvan puhtaat tutit. :D

   Poista
 3. Isälläni on putkitelevisio...vai oliko ne nyt putkitelevisioita...hmm...no ei ainakaan taulutelevisio...juuri tuollaisen tason päällä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Telkkaritasona tämä on kyllä oikein passeli. Jotenkin vaan omaan silmään sellainen littana telkku näytti niin hullulta tämän päällä. Sellainen vanhemman tyylinen (mikä varmaan isälläsikin on) sopisi paremmin.

   Poista
 4. Toi tuoli on niin kaunis, ja taso sopii hyvin sen kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mielestäni tuolien verhoiluttaminen ja käyttöön ottaminen kannatti. :)

   Poista