Hieman lisää vinttiä

Sisustushommat vintillä ovat vielä vähän vaiheessa, kun pihahommat ovat vetäneet puoleensa sen verran vahvasti. Ehdinpä kuitenkin ompelemaan laatikossa jo pidempään marinoituneesta sinisestä retrokankaasta pari tyynynpäällistä. Nämä kuvat ovat siis portaiden yläpäästä aulan puolelta.

Mielestäni tuo siskonpaneeli/sisarpaneeli-seinä näyttää siltä kuin se olisi aina ollut tässä talossa. Yläkerta täällä oli rakennettu vasta 70-luvun alkupuolella, eikä kovinkaan tyylikkäästi (kurkkaa täältä (klik!) lähtötilanne). Lastulevyä ja muovimattoa ei oltu säästelty. Joten sen takia raskimme purkaa tilan kokonaan aiemmassa remontissa. Näin saimme sinne viiden sentin lasivillojen tilalle kunnon eristeet ja tilan paremmin käyttöön. Nyt tässä remontin viimeistelyssä halusinkin tilaan enemmän talon aikakauden fiilistä ja mielestäni se onnistuikin hyvin tuon paneeliseinän myötä.

Eipä tällä kertaa muuta. Yritän palata pian taas uusien kuvien kera. Ehkäpä sitten juttua makkarin puolelta. 
Mukavaa sunnuntaita! :)

12 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Tämä sohva kotiutui meille pari vuotta sitten. Haettiin se ihanasta 1800-luvun talosta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kodikkuus tässä onkin ollut pyrkimyksenä. :)

   Poista
 3. Ilmeisesti olet ehtinyt jonkin verran tehdä sisustus- ja puutarhahommia vauvavuodesta huolimatta? Meikä tässä vähän stressailee, kun toinen tulossa ja kauheasti olisi kaikkia pihahaaveita ensi kesälle... Tosi kivalta näyttää teidän yläkerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jonkin verran olen tosiaan ehtinyt. Mies hoiti tämän yläkertaremontin pääosin yksin, mutta ehdin sentään hieman maalaileen. Puutarhassa oon nyt siivonnut kukkapenkkejä. Lähinnä tämä oma harrastelu täytyy toteuttaa päiväuniaikaan, mutta onneksi vauva nukkuu niitä yleensä aika hyvin.

   Poista
 4. Kodikkaalle näyttää ja tuo liukuovisysteemi on varmasti tosi kätevä. sen taakse saa piiloon paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se kätkee kyllä varmasti paljon tavaraa. Se tässä onkin alkanut hieman huolestuttaan. :D

   Poista
 5. Voi mikä ihana retrotäkkikasa ja nuo tyynyt <3. Ihanan värikästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täkit on vuosien aikana kerättyjä ja vieläkin niitä on vaikea vastustaa kirppiksillä, vaikka yhtään lisää ei tarvittais. :)

   Poista