Mummokalsaria seinään


 
Instagramin kautta seuraavat tietävätkin, että täällä on valittu maalisävyjä ja maalattu vintin paneeliseinää. Maalia ylleen sai seinä, joka jää portaiden yläpäässä olevaan huoneeseen/aulaan. Ensiksi ajattelin seinään vaaleansinistä, kun se on makuuhuoneen puolella olevan juhannusruusutapetin taustaväri. Sitten mieleen tuli vaaleanpunainen, mutta ajattelin sen olevan ehkä turhankin hempeä ja tyttömäinen. Sitten muistui mieleen Vihreän talon mummokalsari (klik!), eli Tikkurilan vanhanajan värikartan 313X. Kaupassa olin vielä hieman epäileväinen, mutta kun sain maalin seinään, niin totesin sen olevan täydellinen siskonpaneeliväri. Se taittuu hieman vaaleanpunaiseen olematta kuitenkaan selkeä vaaleanpunainen. Aivan ihana! Vai mitä mieltä olette? Kiitoksi vaan Vihreään taloon inspiraatiosta. :)


Vintillä on nyt aikamoinen sekamelska ja liukuovikaapistoa rakentuu vielä aulan puolelle, mutta toivoisin jokusen päivän päästä pääseväni näyttämään teille vähän parempia kuvia. Voisin myös kirjoitella tarkemmin noiden liukuovikaapistojen rakentamisesta. Ne kun tuntuvat olevan kommenttien perusteella useammassakin talossa harkinnan kohteena. :)

Tervetuloa uudet lukijat! Teitä onkin nyt hienot kaksisataa. <3

10 kommenttia

 1. Nätti sävy ja ehdottamasti parempi kuin valkoinen, vaikka vaalea onkin. Sopii myös hyvin isoille pinnoille, ei ainakaan kyllästy helposti! Minuakin on ruvennut kiinnostamaan tollanen "mummokalsari", ainakin pariin huonekaluun olen sitä suunnitellut sutivani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, luulen että tähän ei heti kyllästy. Meillä vintti on todella matalaa tilaa, niin halusin sinne jotain vaaleaa valoa tuomaan.

   Poista
 2. Sävy näyttää just oikealta noihin paneeleihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Näyttää siltä kuin olisi voinut olla aina tässä talossa. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on ihanan hempeä olematta liian lälly. :)

   Poista
 4. Kaunis väri ja sopii kuin nenä päähän. Taustaksi noille vanhoille opetustauluille ihana. Ja ei jää sitten kalseaksi, kun ei ole liian valkoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Kiva saada hieman väriä muuten aika vaaleaan vinttiin. :)

   Poista
 5. Hyvältä näyttää! Ihastuttava nimi maalisävyllä =D Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista