Jokunen yksityiskohta kuistilta
Ankea sateinen sää ei ole oikein innostanut kaivamaan kameraa esille ja kuvaamaan. Tänään aurinko näyttäytyi sen verran, että otin jokusen kuvan rintamamiestalomme kuistilta. Eristimme sen käytännönsyistä lämpimäksi, koska sitä kautta kuljetaan yläkertaan ja se on ainoa mahdollinen paikka säilyttää esim. takkeja ja kenkiä, koska varsinaista eteistä ei tässä pienessä talossa ole.Tässäkin tilassa sisustus koostuu suurimmalta osalta kirppislöydöistä. Tavaramäärän olen yrittänyt pitää minimissä, että pieni tila ei mene tukkoon ja sitä kautta mahtuu kulkemaan vintille. Vanhan naulakon takana on vielä lähetyslista tallessa. Se oli aikanaan kulkenut Pasilan asemalle. Vihreä kaappi taas kätkee sisäänsä kaikkea pikkusälää, esim. kenkälankkia ja sateenvarjoja. Kaksi rottinkista amppelia roikkuu toistaiseksi tyhjillään ja odottaa hetkeä, kun pääsisi kukkaostoksille.


Leppoisaa pyhäpäivää!

11 kommenttia

 1. Hei vain.
  Vastikään tulin lukijaksi ja jäin koukkuun. Ihana blogi!. Täällä uusi diy/sisustus/tuunaus/ompelublogi: http://pikkukankaalasta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäät ja jäit lukijaksi. :) Täytyypä yrittää ehtiä vastavierailulle. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on! Todella kauniin väriset. Kunpa saisin pidettyä ne hengissä. :)

   Poista
 3. Kauniita yksityiskohtia! Minulla oli samoja jalopelargonioita viime kesänä. Valitettavasti eivät selvinneet talven yli,mutta aion ostaa niitä tällekin kesälle piristykseksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitavat olla aika mahdottomia talvettaa. Mutta ihaillaan näitä nyt toivottavasti ainakin koko kesän ajan. :)

   Poista
 4. Ihana kuisti ja naulakko <3 Hitsi kun välillä on kova tarve kuvata vaan sään puolesta ei välillä onnistu vaikka kuinka perin yrittää. Kauniit kuvat sinulla. Taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä tää sää vähän latistaa kuvausintoa, kun tällainen aloittelija meinaa saada aikaiseksi vain tunkkaista suttua. No, lisää treeniä vaan, niin eiköhän tämä joskus ala sujua. :)

   Poista
 5. Ihanan viihtyisää ja kauniita yksityiskohtia! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo naulakko, tuollaisen kun löytäisin...

  VastaaPoista