Tauluseinä
Eilen päätin vasaroida pari naulaa olohuoneen seinälle ja ripustaa sinne tauluja. Seinällä ollut opetustaulu kun matkasi jo aiemmin yläkertaan ja meinasi tulla tyhjän seinän ahdistus. Mielestäni vaan taulut ja printit viimeistelee sisustuksen, vaikka erityisesti en mikään taiteen tuntija olekaan. Isoin tauluista on tuore synttärilahja tädiltäni. Kaksi muuta taulua ovat myöskin lahjoja tädiltäni vuosien takaa. Koska kuva-aiheilla ja taulujen tekniikoilla ei ole oikeastaan mitään yhteistä, niin ajattelin pitää jonkinlaisena punaisena lankana noita kultaisia kehyksiä. Vai keksiikö joku mitä yhteistä on heinäseipäillä ja ananaksella. ;) Sellainen sillisalaatti tämä meidän sisustus joka tapauksessa on, joten eiköhän ne passaa noin. :)


Eipä muuta kuin kivaa tiistaita! :)

13 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Totta. Itse keksin mieluusti niille jotain täytettä. Vaikka tosin tyhjääkin tilaa pitää olla.

   Poista
 2. Aivan upea kattovalaisin! Taulujen rykelmät on kyllä kivoja, voi yhdistellä eri tyylisiä kuvia helpommin keskenään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattovalaisin on kyllä ihana. Äitini bongasi sen minulle pihakirppikseltä, samoin kuin tuon jalkavalaisimen. :)

   Poista
 3. Miun silmät huomasi ekana tuol peilin, tosi kiva! Kokonaisuuskin on oikein hyvä. Harmittaa, kun meidän seinille ei voi laittaa hetken mielijohteesta mitään, vaan kaikki kiinnittäminen vaatii kiviporan ja järeät proput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peili on hauska. :) Ostin sen H&M Homelta. Harmikseni huomasin vasta seinälle ripustettuani (ja vaihto-oikeuden kauan sitten mentyä), että siitä on pieni virhe ja yksi "auringon sakara" puuttuu, argh! :D

   Poista
 4. Hieno tauluseinä, tykkään kovasti. Ja niin hieno verho myös vilahtaa kuvissa, upean värinen katseenvangitsija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska muuten miten lukijat kiinnittää huomiota eri asioihin. Olet onnistunut vangitsemaan kuviin niin paljon kaunista :)

   Poista
  2. Verhot ovat vanhaa Vallilaa ja olleet todella mieleiset. :) Totta, on ollut hauskaa lukea näitä kommentteja. Jokainen on poiminut kuvista jonkin suosikkinsa. :)

   Poista
 5. Toimii! Olen samaa mieltä, että tauluilla viimeistellään sisustuksen loppusilaus. Eikä sillä ole niin väliä onko teokset kirpparilta, mummon vintiltä tai galleriasta hankittuja. Tärkeintä on että itse tykkää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se menee. :) Tulee helposti keskeneräinen fiilis, jos seinillä ei ole yhtikäs mitään, vaikka toki tyhjääkin tilaa täytyy jättää. :)

   Poista
 6. Kaunis kokonaisuus! Miten onkaan mahtavaa, kun sisustus pikku hiljaa rakentuu ja täydentyy; ja tässä tapauksessa juuri sopivan täyteläiseksi - jää kivasti sitä "tyhjää" tilaakin, mitä hengittää :) Kauniita kevätpäiviä sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pikkuhiljaa sitä alkaa muodostua "valmista" ja löytää sen oman suuntansa sisustamisessa. Kivoja kevätpäiviä teillekin ja mukavia hetkiä mökin parissa. :)

   Poista