Uusi makuuhuone, osa 2Eilen näytin kuvia uudesta makuuhuoneestamme (klik!) ovelta ikkunaseinään päin. Tässä on sitten kuvia toiseen suuntaan.Sisustus on toteutettu pääosin jo meiltä löytyneillä tavaroilla. Ebba Masalinin opetustaulun toin olohuoneesta makuuhuoneeseen, koska olohuoneeseen sen paikalle on suunnitteilla taulukollaasi. Osaset sitä varten alkaa olla kasassa, mutta toteutus uupuu vielä. Huonekuusi on majaillut kuistilla, mutta ajattelin että se saattaisi viihtyä kesän hieman varjoisemmassa makuuhuoneessa. Sinisistä maljakoista keskimmäinen on kirppislöytö parin vuoden takaa. Vasemmanpuoleisen Aimo Okkolinin maljakon olen saanut lahjaksi ja oikean puoleisen olen puhaltanut itse omissa polttareissani. Sininen näyttää olevan vahvassa osassa tässä huoneessa. Onhan se lempivärini.

Eipä muuta kuin mukavaa sunnuntaita! :)

8 kommenttia

 1. Kyllä teillä on mukavan näköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Miia! Vähitellen tästä talosta on rakentunut ja rakentuu meidän näköinen. :)

   Poista
 2. Ihanan siistiä.ei mitään turhaa sälää tasoilla tai lattialla;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä yläkerrassa onkin nyt mukavan avaraa. Tuo mahtava uusi säilytystila mahdollisti sen, että sain nurkissa pyörineet kasat piilotettua sen ovien taakse. Nyt täytyisi tehdä vielä samanlainen karsiminen alakerrassa. :)

   Poista
 3. Ihanan näköstä! Mulle on nyt sitte tullu melkosen suuri päähän pinttymä tosta panelista, näiden sun kuvien jälkeen. Ehkä pakko saada sitä johonkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut päähänpinttymän aiheuttamisesta. :D Mutta ymmärrän kyllä, tää on niin ihanaa paneelia ja sopii täydellisesti vanhaan taloon. :)

   Poista
 4. Todella kauniita ja rauhoittavia molemmat makkarit, aivan ihania! :)

  VastaaPoista