Taikalampulle pariMaaliskuussa kirjoittelin, kuinka kirppikseltä oli löytynyt taikalamppu (klik!). Silloin en ollut varma tykkäänkö siitä, mutta jokin siinä viehätti. Vähitellen silmä kuitenkin tottui. Kävipä sitten niinkin hassusti, että eräs päivä sisko laittoin kirppikseltä kuvaa, että täällä kuule olisi sille lampulle pari. Pyysin siskon nappaamaan lampun matkaan kympin setelillä. Lampun saadessani huomasin, että se onkin erisävyinen kuin omani. Luulen, että näistä tulee silti hauskat valaisimet makuuhuoneen yöpöydille.

6 kommenttia

 1. Ei haittaa väriero ollenkaan, kiva pieni lisä vaan tällaisiin puolivahingossa löydettyihin ja hankittuihin aarteisiin. Passelit just yöpöydille. Ihan vierekkäin ovat mun mielestä jotenkin "liikaa". Hieman kauempana toisistaan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Näin vierekkäin on ihan liikaa. Tarkoitus olisikin sijoittaa toinen omalle ja toinen isännän yöpöydälle.

   Poista
 2. Tuo väriero on hauska, enkä sitä edes itse heti huomannut. Aika sattuma kyllä, että näitä on tullut vastaan kaksin kappalein, itse en ole koskaan tuollaisia nähnytkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuma tosiaan! :) En ole itsekään näiden kahden lampun lisäksi nähnyt tällaisia koskaan edes kuvissa.

   Poista
 3. Nuo valaisimet on niin hienot! Kuolasin jo tuota ensimmäistä ja aikamoinen tuuri kävi, että toinenkin löytyi. Jospa mun eteeni ilmestyisi sitten kolmas yksilö..

  VastaaPoista