Huh hellettä!


Taisin pitää vahingossa pienen kesäloman täältä blogimaailmasta. Säät ovat olleet nyt niin upeat, että ei ole millään malttanut istua koneen ääreen. Kameran muistikortti puolestaan pursuilee kesämuistoja.

Yksi isännän motoista on "puoli kilometriä painekyllästettyä kesässä". Koska Muumitaloon (klik!) sitä ei mennyt tarpeeksi hän päätti tehdä vielä katetun terassin/kesäkeittiön. Se projekti, kuten Muumitalokin, on vielä hieman kesken, joten kokonaisuudesta ei ole vielä näyttää kuvaa. Piha on myös sikin sokin, amppelit väärissä paikoissa, puutavaraa siellä täällä, niin täytyy ensin pitää siivoustalkoot ennen parempia kuvauksia. Muumitalo onkin nyt jo ikkunoita ja maalia vaille valmis, joten yritän palata siihen projektiin pian. Pidetään peukkuja hyvien säiden puolesta, niin eiköhän nämä hommat valmistu.

Aurinkoista iltaa! :)

P.S. Hei sinä lukija, joka kyselit edellisessä postauksessa (klik!) erään perennan nimeä, niin nyt se nimi selvisi. Kyseessä on posliinirikko. :)

P.P.S. Istutin tänä kesänä tomaatit suoraan GreenCaren GroBiootti Kasvumaa* säkkiin. Komeasti ovat venyttäneet pituutta. (*Saatu GreenCarelta)

Ei kommentteja