Keittiösuosikit
Keittiön liinavaatelipaston päälle oli kertynyt aikamoinen määrä tavaraa. Päätin karsia sitä hieman. Osan laitoin hetkeksi jemmaan. Näyttävät taas tuoreelta, kun ne ottaa joskus uudestaan esille ja  vaihtaa lipaston päälle näyttelyyn. Nyt laitoin esille suosikkejani. Niitä ovat tietysti Arabian Pomonat. Lisäksi Finelin sydänkulho ja sinivuokkokattila jaksavat ihastuttaa. Näissä kaikissa onkin kiva yhdistävä tekivä: raikas valkoinen tausta ja kivat värikkäät kuviot.


Olen miettinyt jonkinlaista kivaa säilytyssysteemiä Pomonille (vai Pomonoille, vai hä?). Ehkä joku hylly. Sitten ne kalakaveruksetkin (klik!) olisi kiva saada roukkumaan hauskoista koukuista tähän lipaston päälle seinälle. Katsotaan mitä keksitään. Sitä ennen, mukavaa sunnuntai-iltaa!


17 kommenttia

 1. Ihania vanhoja tavaroita...itsellänikin löytyy tuo sydänkulho..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin haaveillut tästä sydänkulhosta pitkään, mutta viimein talvella se löytyi.

   Poista
 2. Kaikki kauniita. Täälläkin sydänkulho, edullisen Tatti-kulhon etsintä jatkuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Multa löytyy tattikin. Toivottavasti löydät omasi pian. Edulliset ja hyväkuntoiset on vaan niin kivenalla nykyään.

   Poista
 3. Ihania ovat nämä sun keittiösuosikkisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nämä ovat ihanan raikkaita, mutta samalla värikkäitä.

   Poista
 4. Minäkin harrastan tuota astioiden järjestelyä-"kaappiin ja esille". Tällä hetkellä on menossa kaappien tyhjennys-kirppispöytä notkuu :D Tosin aarteita ei sinne viedä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuota kaappien tyhjennystä pitäisi harrastaa täälläkin. Tusinatavara kiertoon, mutta aarteista ei täälläkään luovuta.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Väriä kuuluu olla, että ei käy liian tylsäksi. :)

   Poista
 6. Pomon on niin kivoja ja olen joutunut hillitsemään itseäni, että etten joutuisi ihan tyystin niiden pauloihin... onneksi en ole vielä törmännyt yhteenkään edukkaaseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tämä automaattinen tekstinkorjaus puhelimessa...

   Poista
  2. Minä taas törmäsin juuri ensimmäiseen edukkaaseen Pomonaan, oiskohan siinä kokoelman alku? ;) Luulin, että niitä ei enää edukkaasti liikukaan, mutta näköjään voi joskus käydä tuuri. Varmasti vielä sullakin!

   Poista
  3. Susanna, harvoin näitä tosiaan näkee kirppiksillä ja jos eteen sattuu, niin hinta on enemmän kuin kohdallaan.

   Ristirouva, hienoa, jos kävi tuuri! :) Täytyy itsekin pitää silmät auki kirppiksillä löytöjen toivossa. :)

   Poista
 7. Ihania aarteita! Valkoinen + raikkaat värit toimii, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä, valkoinen sopii taustaksi räiskyville väreille. Pääsevät näin paremmin oikeuksiin, eikä kokonaisuudesta tule liian tunkkainen. :)

   Poista
 8. Onpa kaunis astia-asetelma. Mä haaveilen tuosta sydänkulhosta, vaikka juuri totesin kirppisreissulta palattuani kotiin, että nyt pitää karsia. Katsotaan, onnistunko.

  VastaaPoista