Sataa sataa ropisee


Sataa, taas. Täytyy kyllä sanoa, että tämä sää on ottanut päähän ja vahvasti! (Miksi musta tuntuu, että valitan täällä aina säästä tai postaukset alkaa säähän liittyen... :D) Jos joku tavara on tullut tänä kesänä tarpeeseen, niin ehdottomasti sateenvarjo ja kumisaappaat. No nyt ei ehkä harmita kulkea kylillä sadepäivinä niin paljoa, kun on komeat kamppeet. Kummini kävivät tänään katsomassa kesäprojektejamme ((klik! ja klik!) näistä lisää ihan pian, jee!) ja toivat tuliaisina tämän vuonna 1973 valmistetun sateenvarjon.

Nyt täytyy mennä kurkkimaan ikkunasta, mitä ulkona tapahtuu. Palaillaan pian! :)

6 kommenttia

 1. Aivan ihana sateenvarjo. Täällä on toinen joka on niin kypsä näihin säihin, niin kypsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Latasin niin suuria odotuksia tähän kesään, kun saan viettää nyt kesän kotosalla. Siksi on harmittanut ihan älyttömästi, kun säät eivät ole olleet kovinkaan kesäiset. Onneksi sentään muutama päivä saatiin lämpöä.

   Poista
 2. Kaunis sateenvarjo, voi kun tuollaisia persoonallisuuksia löytäisi itsekin. Ja toimii NIIN paljon paremmin kuin ne kasaan taittuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydät tällaisen joskus. Tänään olisi ollut sateenvarjolle taas käyttöä, mutta nyt se on vielä testaamatta.

   Poista
 3. Kesä on kyllä ollu ihan luvattoman huono kelien suhteen. Ei millään haluais ajatella, et kohta on jo heinäkuun puoliväli. Mut eipähän oo tarvinnu kauheesti kasvimaata kastella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kai sitä oli vaan odotukset niin korkealla upean viime kesän suhteen.

   Poista