Aikansa kutakin?Aloitin tämän blogin lähes kolme vuotta sitten eräänä lokakuisena päivänä. Sen tarkoitus oli tuoda iloa ja tekemistä synkkiin iltoihin, itselle. Sitä se toikin. Paljon enemmänkin. Joukkoon on nyt liittynyt monen monta ihanaa lukijaa, jotka muistavat kauniilla kommenteilla. Kiitos niistä teille!


Nyt elämässä on paljon paljon iloa ja tekemistä muutenkin. Siitä pitää huolen kahdeksan kuukautta vanha tytär. Välillä päivien päätteeksi on niin kaikkensa antanut olo, että tuntuu siltä, että ei ole enää mitään annettavaa tänne. Tai noin ylipäätänsä muutenkaan. Ovatko juttuni tarpeeksi mielenkiintoisia tai päivitänkö blogia tarpeeksi usein.


Olen myös aistinut samanlaista puutumista muissakin blogeissa. Pari suosikkiani onkin jo lopettanut hiljattain ja parissa on pohdittu blogin tulevaisuutta. Ei, en silti usko, että blogien tulevaisuus on silti ohi. Blogeilla on vielä paikkansa. Tuskin myöskään itse niistä täysin pysyisin erossa, vaikka omaa ei olisikaan.


Lisäsin otsikkoon nyt vielä kysymysmerkin. Ajattelin, että en tee päätöstä suuntaan tai toiseen liian pikaisesti, vaan jään hieman makustelemaan asiaan. Ehkä kysymysmerkki vaihtuu pisteeksi tai ehkä palaan tänne aivan uutta intoa ja ideoita puhkuen. Aika näyttää. Nyt kuitenkin pieni tauko. Lupaan pitää teidät ajan tasalla.


//
Postaukseen kuviksi valikoitui nyt kuvat meidän minikasvarista. Isäntä nikkaroi sen muutama kesä sitten kuistin vanhoista ikkunoista ja jämäpuutavarasta. Tomaatit pursuilee sieltä ulos. Hajamielinen puutarhuri unohti leikata varkaat.
//

Oikein mahtavaa elokuun jatkoa!

8 kommenttia

 1. Täällä käy usein samat fiilikset mielessä, nyt olen ottanut sen meiningin että bloggaan kun siltä tuntuu;miettimättä kuinka usein jne. Mukavaa tulevaa syksyä sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Täytyy vielä kehua tuota siun kasvihuonetta. On se vaan hieno! Kiva juttu, että ikkunat saivat vielä jatkaa elämäänsä :)

  Ja bloggaamisesta. Ymmärrän hyvin tunteesi. Toiset blogit ovat hyvinkin ammattimaisia ja ainakin minun tapauksessani ne ovat korvanneet sisustuslehdet. Tiedän, ettei itselläni riitä kuvat, jutut tai aika tuolle tasolle. Vaihtoehdoksi siis jää se pikkublogien valtava massa, mutta tuntuu ettei siihenkään ole annettavaa, koska ei viitsi joka viikko ostaa jotai uutta tai kuvata "tänään join kahvini keltaisesta kupista" -tyyppisiä juttuja, jotka tuskin kiinnostavat oikeasti ketään. Onneksi on insta tällaisia kuvia varten :D Postausideat on siis miullakin loppu ja elämä vie mennessään, mutta niin sen kuuluu viedäkin. Nauti siis tytöstäsi ja unohda blogimurheet. Mikäli uusia postauksia ilmestyy niin täällä on ainakin yksi lukija :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kasvikaappi ♡

  Bloggauksen pitää olla mukava harrastus eikä tuntua pakkopullalta. Nauti pienestä suuresta rakkauspakkauksesta ja palaa kun siltä tuntuu, jos et palaa niin kaikkea hyvää ♡

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että otsikossa on kysymysmerkki!!
  Eihän tänne tarvitse niin ahkerasti päivitellä...päivittää, kun siltä tuntuu..:)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä; päivityksiä, kun sille tuntuu ja sille löytyy aikaa. Ymmärrän kuitenkin, että kynnys postata blogiin usean kuukauden jälkeen nousee - ainakin itse huomaan sen. Olen kuitenkin ajatellut, että blogi on samalla päiväkirja myös itselle. Kirjaan sinne ylös asioita, jotka innostavat, ja sitten myöhemmin voin palata niihin. Hiljamaarian sisustuskirjassa on jo ihanasti sitä historian havinaa; sitä käyn lukemassa välillä - ja voi, kuinka helpolle elämä tuntuu silloin olleen ;)

  Lapset tuo uutta haastetta arkeen, mutta haluan kuitenkin sanoa, että on todella ilo, että on sellaisia "aitoja" blogeja, joita ei tehdä rahasta vaan omasta ilosta jakaa asioita. Toki ammattilaisten blogeja on kiva seurata, mutta niistä puuttuu jotain - jota on esim. myös sun blogissa :)

  Ja ihana tuo kasvihuone <3

  VastaaPoista
 6. Olen kyllä niin huomannut samoja ajatuksia monissa blogeissa ja välillä käy kyllä mielessä, ettei itsellä ole kummoisiakaan kirjoiteltavia, mutta kun pääsääntö on vielä kirjoittaa omaksi iloksi niin se riittää. Täällä on mukava käydä ja pidän kuvistasi ja tyylistäsi, toivottavasti niitä saadaan myöhemminkin ja nimenomaan jos vain itsestäsi siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 7. Aina se aika ja jaksaminen ei vaan riitä. Tiedän tunteen. ;) sitä pitää tehdä, mikä hyvältä tuntuu ja sellainen pieni Suukkosuu on niin pienen hetken pieni. ♡

  VastaaPoista
 8. I carefully read your article afterwards.
  I think you said makes sense!
  According to your way and I also made a little success!
  THX!
  _________________________
  I hope you like it: http://www.fifa-munzen.de/
  I put my thoughts all written here: Günstige FIFA Münzen

  VastaaPoista