Täällä taas


Pieni tauko on tehnyt hyvää. Sen aikana olen tehnyt kaikkea mikä saa hyvälle fiilikselle. Olen viettänyt aikaa opiskeluaikaisten ystävien kanssa ja muistellut meidän jo kymmenvuotista yhteistä taivalta, olen nauttinut lämpimästä kesäpäivästä mökillä, ottanut siskon yökylään kahdeksi yöksi, makoillut sohvalla Suukkosuun päiväuniaikaan vaikka olisi pitänyt imuroida ja pestä pyykkiä sekä nukkunut paremmin. Ennen kaikkea olen viettänyt aikaa Suukkosuun kanssa. Vauvavuosi menee niin nopeasti ja lopulta töihin paluu häämöttää, että haluan ottaa kaiken irti tästä yhteisestä ainutlaatuisesta ja ainutkertaisesta ajasta.En ole silti täysin unohtanut sisustamista tauonkaan aikana, koska myös se saa hyvälle fiilikselle. Vintissä huonekalut on pyöräytetty taas kerran eri paikkoihin, kun Suukkosuu sai pohjoispäädyn makuuhuoneen itselleen. Juuri kun sain sen sisustettua loppuun. Lisäksi tänään kuisti koki muodonmuutoksen, kun aloitin varautumisen syksyn kurakeleihin. Niin, kai sitä sitten on jonkinlainen hullu, sisustushullu, että ei osaa olla tekemättä näitä juttuja. ;)Ajattelin, että jatkan blogin parissa siihen tahtiin kuin itsestä tuntuu hyvältä. Jos se on postaus joka päivä tai kerran kuussa, niin sillä mennään. Yritän ollan miettimättä tekemisiäni liikaa ja jatkaa tutulla kotikutoisella linjalla. En omista hienoa järkkäriä ja valokuvauskurssitkin on käymättä, joten jos laatua kaipaat, sitä kannattaa etsiä muualta. ;DLopuksi vielä iso KIITOS teille lukijat edelliseen postaukseen tulleista kommenteista! <3 Kiitos viisaista sanoista ja kannustuksista. Niiden pohjalta on hyvä jatkaa. :)

Tunnelmallista venetsialaisviikonloppua! :)

10 kommenttia

 1. Hyvä päätös! Mielestäni blogin ei tosiaan tarvitse ollakaan jokaviikkoista saati jokapäiväistä, vaan tosiaan, mille milloinkin tuntuu ja varsinkin, jos tulee sellainen pakonomainen mieli, että tämän haluan jakaa myös muille: sitten blogin ääreen! ;) Blogien kaupallistuminen on muuttanut jotenkin hassusti myös ei-ammatillisten blogien paineita päivittää blogeja yhtä tiheään. Ei mielestäni tarvi, ja sun päätös on juuri sen mukainen. Ihania syyspäiviä teidän pikkuperheelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viisaista sanoista. <3 Vaikka itse teen tätä puhtaasti harrastukseksi, niin on totta, että sitä välillä arvioi liian kriittisesti omaa tekemistä ja vertailee muiden blogeihin. Kun en tätä (osa-aika)työksi tee, niin täytyy muistaa, että en aseta rimaa itselle liian korkeaksi. Tämä on rakas ja pitkäaikaisin harrastus, joten en tästä kauhean mielelläni luovu, vaikka välillä tuleekin näitä hetkiä, kun tuntuu että inspiraatio loppuu. Ihanaa syksyä teidänkin porukalle! <3

   Poista
 2. Ihanaa, ettet kokonaan lopeta bloggaamista! Sun juttuja on kiva lukea eikä kuvissakaan todellakaan oo mitään vikaa. Itse tykkään enemmän juuri kotikutoisista blogeista, ja se sana on ainakin minun käyttämänäni kohteliaisuus :) Se on sitä tavallista arkea ja normaalia elämää, josta on mukava lukea. Ja yleensä sellaisista blogeista saa parempia ideoita ja vinkkejä omaankin arkeen. Jatka vaan samaan malliin ja sellaiseen tahtiin kuin tuntuu hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein ihanaa kuulla, että tykkäät! <3 Samalla tutulla linjalla yritän jatkaa, toisaalta myös vähitellen kehittyä ja löytää uutta inspiraatiota hommaan. :)

   Poista
 3. Kiva kun oot ja hyvät on kuvat :) Ihana tuo teidän terassi.

  VastaaPoista
 4. Rennolla fiiliksellä bloggailu kuulostaa hyvältä! Ja aivan upeita kuvia, laatu on kyllä kohdillaan näköjään ilman huippukameraa tai valokuvauskurssejakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joskus sitä kai sitten vahingossa onnistuu, kun ottaa miljoona räpsyä ja valkkaa niistä pari parasta. ;D

   Poista
 5. Kiva, kun jatkat blogiasi. Pidän tyylistäsi ja rauhallisesta tunnelmasta, joka kauniista kodistasi välittyy.
  Todellakaan ei mielestäni tarvitse kirjoitella joka päivä, vaan omaan tahtiin. Joskus kaupallisista blogeista huomaa, että ei ole oikein mitään sanottavaa, mutta postataan silti päivittäin sitä sun tätä. t. Ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! :) Olen huono postaamaan kukkakimpuista, kahvikupeista yms, joten postauksia tulee sitä tahtia kun on oikeasti kerrottavaa.

   Poista