Habitaretuliaiset


Habitaressa (klik!) oli huonekalu- ja designnäyttelyn lisäksi myös osasto sisustustarvikkeille. Itse ihastuin Ceramicon raastimiin, jotka tehdään käsityönä Porvoossa. Näillä raastaa mm. pähkinät, juustot ja valkosipulin sormiaan haavoittamatta. Mielestäni tämä turkoosi raastin oli niin kaunis, että sanoinkin laittavani sen vitriiniin, jos käyttöä ei löydykään. ;)


Lisäksi mukaan tarttui pieni hamam-pyyhe. Näitä olen aiemmin ihmetellyt sisustuskaupoissa ja blogeissa. Koska osa meidän keittiöpyyhkeistä on kuin peltiä vielä lukuisten pesujenkin jälkeen, niin ajattelin ottaa yhden tällaisen kokeiluun keittiöön. Ainakin ensivaikutelman mukaan tämä pyyhe on hyvin imukykyinen, pehmeä ja kuivaa nopeasti. Loistava siis tarkoitukseensa!


Tällä hetkellä tuntuu, että pää pursuaa ideoita ja postausaiheita. Elokuisesta writer's blockista ei ole jäljellä tietoakaan. Kunhan vaan aikataulut antaa myöden, niin lisää postauksia on luvassa mm. meidän vielä hieman kesken olevasta kuistin uudistuksesta. Myös vintillä on myllätty huonekalut aivan eri paikkoihin ja nyt vauvalla on oma huone. Kunhan saan viimeistelyt tehtyä, niin juttuja on luvassa. Lisäksi en ole muistanut raoittaa teille Muumitalon (klik!) ovea. Kenties haluaisitte kurkata sinnekin. :) Toki postausideoita ja toiveita saa heittää koska vaan! :)

2 kommenttia

  1. Tuo raastin on kuin koru! Mä olen sitä kans pyöritellyt muutamilla messuilla ymmärtämättä kuinka se oikein raastaa ilman terää =) Kauniin värin olet valinnut =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö olekin! Tätä voi pitää vaikka koristeena, jos käyttöä ei tule. :) Messuilla näytettiin kuinka tällä raastetaan ja kotona kokeilin porkkanalle. Hyvin ja nopeasti raastaa, mutta tosi hienoksi. Parhaimmillaan tämä onkin varmaan parmesaanille tai muille koville juustoille.

      Poista