PikkuhiljaaNyt viikonlopun aikana olemme laittaneet vinttiä kuntoon. Sisustus ja huonekalut hakevat pikkuhiljaa paikkaansa. Täysin tyytyväinen en vielä ole, mutta eiköhän näistä vähitellen kivat tilat saada. Koko muutoskierre lähti liikkeelle siitä, kun päätimme laittaa pohjoispäädyssä olevasta meidän makuuhuoneesta huoneen Suukkosuulle. Itse siirryimme aulan puolelle nukkumaan. Tämä järjestely tulee pysymään näin varmasti vielä pitkään, mutta jonain päivänä olisi tarkoitus jättää koko yläkerta Suukkosuun valtakunnaksi ja muuttaa itse takaisin asuinkerroksen makuuhuoneeseen, jossa nukuimmekin taloon muuttaessa ja vinttiremontin ollessa vielä tekemättä.
 


Tarkoituksena olisi kirjoitella pian myös tyttären huoneesta. Haimme sinne tänään äitini nurkista omasta ja siskoni lapsuudesta tuttuja huonekaluja. Muutenkin tuli hieman sisusteltua. Mukavaa puuhaa tämä!


11 kommenttia

 1. Mä kovin jo odottelen kurkkausta Suukkiksen huoneeseen.:) Meillä on myös tulevaisuuden suunnitelmissa alakertaan muutto. Mutta ei varmaan vielä muutamaan vuoteen.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kirjoitella siitä pian. :) Juu, meilläkin muutto alakertaan saa odottaa tovin jos toisenkin. Tytön täytyy oppia kulkemaan portaat turvallisesti ja muutenkin pärjäämään yöt itsekseen. Nyt kun vasta ryömii ja konttaa, niin ei taida olla hetkeen tapahtumassa. :D Olisi kiva nähdä joskus teidänkin makkareista kuvia. :)

   Poista
  2. Mun täytyy koittaa pinnistää makkari-postaus jossain välissä. Tuntuu että yläkerrassa vallitsee aina kaaos. Se on sellasta aluetta, johon vieraita ei päästetä. :D Mutta jos oikeen yllättäisin, jopa itseni ja pyhittäisin jonkun päivän raivaamiselle? :D

   Poista
  3. Hehe, odotan innolla postausta teiltäkin. :)

   Poista
 2. Ihanan värinen tuo paneloitu seinä! Olisko sulla heittää värikoodia, jos joskus tarvii täydellisen puuterisävyn? Mulla meni itseluottamus värien valintaan takka -katastrofimme myötä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin tämän sävyn Vihreä talo-blogista ja se on siis Tikkurilan vanhanajan värikartan 313X. :) Toivottavasti ensi kerralla värin valinta menee nappiin. :D

   Poista
  2. Kiitos! Tää värikoodien kierrättäminen on kyllä mahtavaa, itsekin olen löytänyt muutaman tosi hyvän sävyn muiden blogeista ja olenpa joskus onnistunut omissa valinnoissakin niin, että koodeja on kyselty minulta :)

   Poista
  3. Ole hyvä vaan! Totta, on kivaa jakaa näitäkin asioita muiden kanssa ja olla avuksi/inspiraationa. :)

   Poista
 3. Moi

  Voisitko kuvata teidän yläkerran joskus kunnolla (tai olisiko teidän talon pohjakuva nähtävissä)? :) Ymmärtääkseni teillä(kin) talo ns 1,5kerroksinen? Ostimme juuri oman omakotitalon ja olen itse kuumeisesti pohtinut (kun muuttoon on vielä reilu kuukausi) miten yläkerran saa järkeväksi, sillä katto rajoittaa paljon. Ihan siis sillä ajatuksella olisi kiva nähdä, että millaiset (huonekalu)ratkaisut olet saanut yläkertaanne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos postaustoiveesta. :) Yritän toteuttaa sen. Jonkinlaisen kuvan yläkerrastamme kenties saa selaamalla vanhoja postauksia. Tuossa oikeassa sivupalkissa on kohta "Näistä kirjoitan". Kun siitä klikkaa "yläkerta" tai "vintti" niin pääsee lukukierrokselle. :)

   Poista
  2. Niin ja kyllä, talo on 1,5-kerroksinen. Yläkerta on hyvin matala, korkeimmillaan vain pari metriä.

   Poista