Pakkasta


Päivisin on ollut vielä aika lämmintä ja aurinkoista, mutta öisin pakkasta. Ensimmäiset pakkaset saa tietenkin miettimään jo talvea. Vaikka en ehkä täysin kausisisustaja olekaan, vaan sisustan enemmän fiiliksen mukaan, niin silti vuodenaikojen vaihtuminen saa aikaan pieniä muutoksia sisustuksessakin.


Perjantaina postilaatikosta löytyi uusi Novita-lehti. Huomasin, että siinä oli taas ihania Saanan ja Ollin suunnittelemia tyynyjä. Tästä muistui mieleen, että puolitoista vuotta sitten neuloin Saanan ja Ollin ohjeella tyynyn (klik!). Kävin etsimässä sen vintin liukuovivarastosta ja toin olohuoneeseen. Heti tuli jotenkin syksyisempi/talvisempi fiilis.


Nyt sormet syyhyäisi neuloa uudesta Novitasta toinen tyynyistä. Näin syksyisin käsityöt, varsinkin neulominen ja virkkaaminen, alkaa taas innostaa. Kai sitä sitten täytyy yrittää ehtiä lankakaupoille joku päivä.

Mukava huomata, että tänne on löytänyt taas useampi uusi lukija. Olette sydämellisesti tervetulleita. :)

11 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Laittakaa pystyyn neulontakerho ja pyydä ystävä opettamaan. ;)

   Poista
 2. Kaunis tyyny ja kauniit kuvat. Ihan totta, että syksyllä on ihana neuloa.

  VastaaPoista
 3. Onpa tosi kaunis tyyny! Itsekin haaveilen kutomisesta ja virkkaamisesta, mutta aloitan aina ihan järjettömän kokoiset työt, enkä saa niitä ikinä valmiiksi. Nyt virkkaan kellarin eteisen lattialle mattoa. Siis isoa mattoa. Virkkaan. Olen toivoton. Mutta ehkä saan sen joskus vielä valmiiksi. Onneksi on mökkimatkat, jolloin voin rauhassa virkata; eli ehkä se valmistuu sitten ensi keväänä, kun käydään taas möksällä enemmän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toivottavasti inspistä riittää saada matto valmiiksi. :) Mä tykkään nykyään enemmän helpoista ja nopeista töistä. Joskus ennen sitä jaksoi tehdä vielä isännälle ja itselle villapaitojakin, mutta ei enää.

   Poista
 4. Onpas upea tyyny, tuollaisen kun osaisi tehdä niin olisi aivan mahtavaa. Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa osallistumaan arvontaan blogini puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiitos myös arvontavinkistä. Kävin osallistumassa. :)

   Poista
 5. Onpas upea tyyny, tuollaisen kun osaisi tehdä niin olisi aivan mahtavaa. Mukavaa viikonloppua ja tervetuloa osallistumaan arvontaan blogini puolella :)

  VastaaPoista