Pienen tytön huone
Kerroin aiemmin (klik!), että laitoimme vintin järjestyksen uusiksi. Huone, joka toimi aiemmin meidän vanhempien makuuhuoneena, on nyt kokonaan Suukkosuun valtakuntaa. Kuvat huoneesta piti napsia jo päivällä ihanan auringonpaisteen aikaan, mutta iltahämäriin se sitten taas meni.
Monesta päiväkodista tai neuvolan odotustilastakin tutut lastenkalusteet haimme äidiltäni varastosta. Siskoni on saanut ne pienenä lahjaksi ja lupasi ne meille lainaan. Kirjahyllystä löytyvät satukirjat ovat pääosin omasta lapsuudestani. Maalari on unohtanut maalata patteriputket, mutta eipä ne toisaalta kauhean pahalta näytä noinkaan.Muuramen pinnasängyn ostimme Torista vuosi sitten ja tuunasin silloin laidoissa olleet hampaanjäljet piiloon dc-fixillä. 
Puusohva siirtyi tänne tytön huoneen puolelle. Ajattelin, että siitä tulee kiva (ilta)satujen lukupaikka. Sohva yläpuolelle seinälle laitoin Tiger Shopista ostamani euron viirinauhan tuomaan vähän väriä. Seinällä oleva kirppislöytövalaisin olisi tarkoitus laittaa hieman alemmaksi, mutta tökkäsin sen nyt seinästä jo löytyneeseen naulaan.

Tällainen on siis meidän pienen tytön huone. Pullollaan väriä sekä hempeitä ja suloisia tyttömäisiä juttuja. :)

15 kommenttia

 1. Kivan näköinen tytön huone! Hieno tuo kirjojen säilytys hyllykkö :) Ja tattivalaisinkin on ihana. Mistä olet löytänyt nuo tuollaiset kouluajoilta tutut kirjain taulut (siis tuo A niinkuin aurinko, B niinkuin bambi)? Tulee niin omat kouluajat mieleen ja tuollaiset voisin kyllä kotiinikin haluta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ostin nuo aakkostaulut muutama vuosi sitten Huutonetistä. Niitä on meillä muutamaa kirjainta vaille täydet aakkoset. Tattivalaisin on Lumppulasta. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina kauniista kommentistasi. <3

   Poista
 3. Nuo kirjaintaulut on aivan ihania. Tykkään kovasti kokonaisuudesta, mutta erityisesti tuo B niin kuin Bambi iski lujaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on hauskoja! Valitsin tuohon hyllyn päälle omat suosikkini. :)

   Poista
 4. Kyllä pienen neidin kelpaa. Kaunis huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Miia! Toivottavasti tyttökin tykkää ja leikit sujuu tässä huoneessa. :)

   Poista
 5. Millä sävyllä tuo teidän puulattia on lakattu ja onko lattia mäntyä? Itselläni lattian hionta ja lakkaus edessä ja tuo sävy miellyttää silmääni erittäin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lattia on käsitelty Tikkurilan Faxella kertaalleen ja öljytty pellavaöljyä sisältävällä öljyllä. Lisää tästä voit lukea täältä: http://pilviraitti.blogspot.fi/2015/09/usein-kysyttya.html. :)

   Poista
 6. Ihan tunnelma tytön huoneessa :) ja niin kaunis tapetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tapetti on mielestäni oikein kiva pienelle prinsessalle. :)

   Poista
 7. Heippa! Onpa teillä kauniin värinen lattia, millä se on käsitelty? :)
  Jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Se on käsitelty Tikkurilan valkoisella puulipeällä. Lisää voit lukea täältä: http://pilviraitti.blogspot.fi/2015/09/usein-kysyttya.html

   Poista