Vanha naulakko


Viime viikolla kävimme tytön kanssa katselemassa mattoja -40% kupongin houkuttelemana Kodin1:ssä mattopohdintojeni (klik!) jälkeen. En kuitenkaan osannut päättää, olisiko joku matoista meille sopiva ja missä värissä, niin jätin sitten ajatuksen hautumaan. Koska tyttö oli aurinkoisella tuulella, kotimatkalla sain päähänpiston ajaa vielä kirppiksen kautta. 


Teimme siellä nopean kierroksen ja silmiini osui hauska naulakko, josta hintapyyntö oli vain muutaman kolikon verran. Nappasin sen matkaan, koska vastaavaa olenkin etsinyt. 


 Maali on siinä hieman lohjennut ja rutussa. Nyt mietinkin, pitäisikö naulakko maalata uudestaan. Meiän Kaksfooninkinen-blogista (klik!) bongasin jonkun aikaa sitten hyvältä kuulostavan maalinpoistovinkin, joka täytyy laittaa muistiin. Toisaalta tämä sinapin sävy olisi aika sopiva meidän keittiöön ja näin syksyllä suorastaan trendikäs. ;)

Tätä kirjoittaessani tänään kymmenen kuukautta mittariin saava tyttö heräsikin ensimmäisiltä päiväunilta. Nyt me syödään lounas ja lähdetään sitten ulos aurinkoon kirpakkaan syyssäähän. Jos vaikka jaksettaisiin kivuta harjulle ihastelemaan maisemia. Mukavaa syyspäivää!

P.S. Kiitos lukuisista kommenteista edelliseen (klik!) postaukseen! <3 
 P.P.S. Tällaisina aurinkoisina päivinä syksy on ihan ok, vaikka edellisessä postauksessa sanoin inhoavani sitä.

24 kommenttia

 1. Onpa soma naulakko! Ihanan pieni ja nuo koukut ovat sympaattiset. Musta toi on nätti noin, että jos kyseessä olisi mun naulakkoni, niin en lähtisi uudelleen maalaamaan :D Mutta nättihän se varmasti olisi silti, vaikka uuden värin pintaan saisikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy pohtia mitä teen. Väri on kyllä nätti, joten en viitsisi vaihtaa sitä.

   Poista
 2. Ihana hylly! Testaa ehdottomasti sitä maalinpoistoa tähän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja kiitos maalinpoistovinkin jakamisesta. 😊 Toisaalta houkuttaisi jättää naulakko tällaiseksi, joten täytyy miettiä jos testaisin vinkkiäsi johonkin muuhun.

   Poista
 3. Voi hitsi miten mielettömän nätti onkin. Täydellinen.

  VastaaPoista
 4. Mekin käytiin Kodin1:ssä saman ale-kupongin ja hirmuisen listan kanssa, että ainakin jotain löydetään. Mietimme siinä sitten, että me ei vaan taideta enää olla tällaisen tavaratalon asiakkaiksi parhaita, kun sieltä ei voi tehdä "uniikkeja löytöjä", tavarat eivät ole "aidosti vanhoja" ja kaikki näytti jotenkin niin kuvastomaiselle ;) Lähdettiin pois, mutta saatiin me mukaan yksi fiskarssin puukko; sitä tarvittiin, kun toinen oli viety kesäkotiin, eli ei nyt täysin turha reissu, mutta ale-eurot eivät olleet ihan niin suuret kuin suuressa matossa (jota mm. etsittiin eteiseen) olisivat olleet ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, hyvä jos kuitenkin jotain löytyi. :) Mä kelpuuttaisin meille jonkun upean vintage villamaton, mutta epäilen että mun kärsivällisyys ja aika ei riittäisi sellaisen metsästämiseen. Jotain persoonallista olisi kuitenkin kiva löytää lattiaan.

   Poista
 5. Tosi kaunis väri tossa naulakossa. Itsekin painiskelen jatkuvasti näiden "annanko olla vai maalaanko uudestaan" -pohdintojen kanssa, mutta usein käy niin että annan olla, koska aikaa ei ole liiemmin ylimääräistä ja ajan kanssa pienet virheetkin alkaa näyttää ihan kivoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti, eipä tarvitse nähdä vaivaa ja käyttää aikaa, jos jätän tällaiseksi. :)

   Poista
 6. Oi miten ihana naulakko :) Minä pitäisin värin tuollaisena, mutta ehkä se johtuu meneillään olevasta keltaisesta kaudestani ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä nätti väri. Jotenkin alan kallistua vanhan värin säilyttämiseen.

   Poista
 7. Kaunis naulakko ja on minusta aikas hieno juuri tuollaisenaan.

  VastaaPoista
 8. Herkullisen värinen naulakko. Onnea hyvästä löydöstä!

  VastaaPoista
 9. Suloinen ja varmasti käyttökelpoinen. Tuollaiset löydökset ovat ihan parhaita ja saavat löytäjänsä hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, on kiva kun löytää jotain, mitä on hetken etsinyt. :)

   Poista
 10. Onpa söpö! Väri on kyllä kiva. Ehkä naulakon voisi maalata saman väriseksi jos maalipinta on huonossa kunnossa?

  VastaaPoista