Hieman joulua joMeillä joulua on fiilistelty vielä hyvin vähän. Ensimmäiset glögit on juotu ja isänpäivänä leivoin joulutorttuja. Muuten jouluhössötys ei ole alkanut, vaikka yleensä jo tähän aikaan marraskuuta se on ollut täydessä vauhdissa. Olen vähän ajatellut, että tänä vuonna joulu voisi tulla hieman vähemmällä. Toki haluan askarrella ja laittaa joulua kotiin, mutta ehkä tänä vuonna voisi keskittyä enemmän olemiseen, perheen yhteiseen aikaan ja herkutteluun.


Tänään kauppareissulla nappasin paketin piparkakkuja mukaan. Mielestäni nämä ohuet Annas piparkakut ovat ehkä parhaimpia. Piparkakut laitoin Pomona-purkkiin, joka löytyi eilen suht edullisesti kirppikseltä. En voinut ohittaa sitä, vaikka jonkinlainen tavaraähky onkin menossa. Näiden lisäksi pöydällä nököttää hauska origamikuusi. Ohjeen siihen bongasin Nuapurissa-blogista (klik!).

Joko teillä on aloitettu jouluvalmistelut?

8 kommenttia

 1. Annas piparkakut on minustakin parhaita. Glökiä ja pipareita on täälläkin mennyt ja ajatuksia jo joulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tällä kertaa appelsiinilla maustettuja. Tosi hyviä. :)

   Poista
 2. Meillä leivottiin myös ensimmäiset joulutortut Isänpäivänä :) Ja eilen aloitin havutähtien tekemisen, niin että pikkuhiljaa alkaa joulumieli nostaa päätään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, havutähdet on upeita. Olen sellaisia ihastellut ja olisi kiva löytää inspiraatio sen tekemiseen. :)

   Poista
 3. Mulle marraskuun puoliväli on vielä vähän liian aikainen jouluaisioihin, mutta kyllä se joulu sieltä tulee. Onpa ihana tuo herukka-Pomona.

  VastaaPoista
 4. Hei jee! Tosi ihana kuusi! Minunkin kyllä pitää vielä tehdä näitä pöytäversioita. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ohjeen jakamisesta! Nämä on hauskoja, joten taidan itsekin askarrella muutaman lisää. :)

   Poista